Egyperces

2014.12.01. 12:14

Újra Hal a tortán a TV2-n

Hétfő este visszatér a képernyőre a Hal a tortán! A héten a Sztárban sztár népszerű előadói engedik be az otthonukba társaikat, és persze a nézőket is.

munkatársunktól

A nézők újra bepillanthatnak a sztárok otthonaiba a Hal a tortán adásaiban, kedvenc gasztro-reality műsoruk ugyanis ismét megfűszerezi a hétköznap estéket. Az első hét vendéglátói - Pásztor Anna, Völgyi Zsuzsi, Kökény Attila, Pál Dénes és Sipos Péter – nem csak az ízlelőbimbókra, hanem egymás rekeszizmaira is nagy hatással voltak.

Hogy kerül a Mirigy a tortába? Hogyan salsázik Kökény Attila? Teljesül-e Völgyi Zsuzsi gyermekkori álma? Hogyan nézne ki Sipos Peti és Pál Dénes közös gyereke? Miért kap Pásztor Anna fenyőfát? Minderre, és sok más titokra is fény derül az eheti adásokból, amelyekben a sztárok nem csak étellel-itallal, hanem elképesztő meglepetésekkel is készülnek, hogy megörvendeztessék egymást, elkápráztassák a nézőket, és persze elnyerjék a hét legjobb vendéglátója címet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!