Egyperces

2014.11.12. 12:21

Szabó Zsófi új munkahelyén sem örvend nagy népszerűségnek

Viselkedésével hamar kiakasztja a vele dolgozókat, vannak, akik különcnek és nagyképűnek tartják az új üdvöskét. Régi helyén pedig sokan örülnek annak, hogy elment onnan.

ár főnökei az egekig magasztalták első bejelentkezése után, a kollégákkal már nehezebben ért szót. A Borshoz eljutott pletykák szerint a TV2-től átigazolt színésznő allűrjeivel szinte az őrületbe kergeti a stáb jó néhány tagját.

– Beképzelt és öntelt, hiányzik belőle a kol­le­gia­li­tás. Úgy viselkedik, mint egy sztár, akit ki kell szolgálni. Akkor szaladt el vele a ló igazán, amikor dicséretet kapott az első adás után. Előszeretettel hangoztatja, hogy jövőre egy nagy show-műsorban kap szerepet – mondta Zsófiról egy kollégája.

Állítólag az After X műsorvezetője egy cseppet sem zavartatja magát a szinte általános közutálat miatt, nem foglalkozik mások véleményével. Ez a hangulat nem lehet ismeretlen a színésznőnek, állítólag korábbi munkahelyén sem szívelték.

– A kollégái közül biztosan nem mondott rá senki rosszat, mert nincs rá oka senkinek. Kedves, elkötelezett lány és jó viszonyt ápol azokkal akikkel dolga van. Ez egy új hely számára, még talán távolságtartó. Aki ostoba az ezt könnyen összekeverheti az arcoskodással – mondta Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív-felelős szerkesztője.

Borsonline.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában