Egyperces

2014.11.15. 08:18

Ennyi volt - Megszűnik a Napló: búcsúzik Vujity Tvrtko

Megszűnik a TV2 riportmagazinja, a Napló. Az utolsó adást november 29-én láthatják a TV2 nézői.

kisalfold.hu

November 29-én utoljára láthatják a nézők a Naplót. A riportmagazin 1997 októbere, azaz a csatorna indulása óta fut a TV2-n. A műsorban számtalan érdekes témát, különleges sorsot, példás életutat és megható történetet mutattak be a riporterek. A Napló nyáron programstratégiai okokból új időpontra került. A műsor most megszűnik és a stáb sem szerette volna folytatni a munkát az adott feltételek mellett. A Napló így 17 év után véget ér és november 29-én egy búcsúadással köszöni meg a kitartó nézők figyelmét.

Vujity Tvrtko hivatalos Facebook oldalán ezt írta: "A Napló első riportereként és utolsó műsorvezetőjeként engedjetek meg nekem pár gondolatot: nagyon sok érzelem, fájdalom, örömteli emlék, élmény és keserűség van most bennem! Habár ennek nem így kellene lennie...ugyanakkor ez a pillanat, amikor le kell írnom: köszönöm a TV2-nek, hogy 17 éven keresztül teret adott a Hétköznapi Hősöknek, a civileknek, az igazi példaképeknek. Személyesen is köszönöm a Napló korábbi műsorvezetőinek, Kotroczó Róbertnek, Sváby Andrásnak és Azurák Csabának a nagyszerű munkát! Köszönöm Szalay Ádámnak, a Naplós család vezetőjének a fantasztikus éveket. Köszönöm riportereinknek, operatőreinknek, vágóinknak, MINDENKINEK, aki részese volt a műsor életének!

KÖSZÖNÖM A NÉZŐKNEK, NEKTEK, ÖNÖKNEK!!!Szeretném, ha a Napló szépen maradna meg mindenki emlékezetében!"

Barátsággal: Vujity Tvrtko

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában