Egyperces

2014.10.28. 12:13

Kutyakakigyűjtéssel kaszál évi 22 milliót az élelmes vállalkozó

A férfi gazdag emberek helyett végzi el a mocskos munkát. Az üzlet annyira pörög, hogy a szkeptikusok már rég elnémultak.

Mindössze 14 ezer forintos beruházással alapozta meg sikeres egyéni vállalkozását egy amerikai férfi. Tim Stone ennyit áldozott egy minőségi seprűre és egy normális lapátra. Ma évente csaknem 22 millió forintot keres dollárban azzal, hogy főállásban kutyakakit szed gazdag emberek kertvárosi házainak előkertjében a kaliforniai Santa Claritában.

Az élelmes 54 esztendős üzletember havi 45 dollárt kér azért egy háztulajdonostól, hogy hetente egyszer megtakarítsa az előkertjét a kutyakakitól. Megrendelői olyan emberek, akiknek túl büdös lenne a saját füvükről összeszedni a saját kedvencük bélsarát – írja az Ohwow.de-re hivatkozva a Bors.

– Minden gazdi imád minél több időt a kutyájával tölteni, de ahhoz senkinek sincs kedve, hogy az állat kakáját összeszedje. Én viszont tudok valamit, ami némiképp megkönnyíti a munkámat: a legtöbb eb általában ugyanott, ugyanabban a sarokban végzi a dolgát – árulja el a szolgáltató a szakmai titkot.

És mi van, ha valaki nem fizet?

– Volt már ilyenre is példa, többszöri felszólítás ellenére sem kaptam meg a jussomat. Úgyhogy fogtam magam, és újra összekakiztam a kertet, és úgy hagytam hátra, ahogy korábban fogadott – meséli Tim.

– Erre bepereltek. A bíró halálra röhögte magát, de mégis a tulajnak kellett igazat adnia, tudniillik a kaki, amit szétszórtam, nem az ő kutyájáé volt. Azóta inkább a követelésbehajtót küldöm az ilyen ügyfélre.

Borsonline.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában