Egyperces

2014.08.19. 00:40

Nem bírta elviselni a szakítást, 78-szor szúrta meg a tinit

A 14 éves Alyssa az interneten ismerte meg a 20 éves Maurice M.-t. A lány a szakításért az életével fizetett.

Munkatársunktól

Tavaly novemberben kilenc kilométerre a Berlin-schönefeldi reptértől brutális, sokkoló látvány fogadta a német rendőröket. Egy eredetileg az interneten szövődött kapcsolat két mangarajongó fiatal között vérfürdővel végződött: a 14 éves Alyssának semmi esélye sem volt a túlélésre.


Alyssa az interneten találkozott későbbi gyilkosával: mindketten mangarajongók voltak, és a 14 éves lány hasonlított is a figurára. A kapcsolat azonban brutális véget ért: a 20 éves Maurice M. kétszer fejbe verte egy sörösüveggel, aztán az eszméletlen lányt a hajánál és a karjánál fogva egy fa alá cibálta a gyilkosa. Előtte odakészítette hátizsákját, amiben két kés lapult. A késekkel 78-szor döfte át a tinédzser mellét, hasát, fejét a dühtől elborult elméjű fiatalember. Egy különösen erős szúrás olyannyira áthatolt a lány testén, hogy a talajba fúródott a penge: szabályosan a földhöz szegezte áldozatát a gyilkos - írta a Bors.

A fiú pere hétfőn kezdődött, Mivel különös brutalitással gyilkolt, még a fiatalokra vonatkozó, enyhébb ítélkezési szabályok értelmében is kaphat 15 évet – írja a Bild alapján a Bors. Enyhítésre nem is számíthat, ugyanis Alyssa egyik barátnője is jelen volt a gyilkosságnál: megpróbált segíteni barátnőjének, de a gyilkos őt is megsebezte.

Borsonline.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!