Egyperces

2014.05.28. 10:43

Zenei babérokra tör VV Aurélió

A ValóVilág 6 megnyerése után most neve halhatatlanságáért küzd. Hogy vágya teljesülhessen, rapper előadóként akar bizonyítani.

– Országos szinten a VV6 megnyerésével már elég nagyot léptem a halhatatlanságomért, de ez még édes kevés ahhoz, hogy amikor már nem leszek, akkor is mindenki tudja, hogy ki volt ez a hülye gyerek – vázolta fel Borsnak nagyravágyó terveit Aurélio.

– Valami olyan dolgot szeretnék csinálni ami egyedi és fent fog maradni. Rapper előadóként akarok bizonyítani. Eddig sose volt pénzem arra, hogy kibéreljek egy stúdiót egy dal felvételére. Most van itt az alkalom, minden meg van hozzá, a közönség meg majd eldönti, mennyire vagyok jó – ismertette a popbiznisz leigázására kidolgozott haditervének néhány részletét.

Az újgazdag bajai fiú több vonalon biztosítaná be a neve halhatatlanságát, ezért a ruhaiparban is szeretné letenni a névjegyét.

– Mindent akarok a cipőtől kezdve napszemüvegig, a fiatal korosztálytól az idősebbekig, az elegáns stílustól a sportosig. Szóval kapaszkodjanak a divatcégek. El akarom érni, hogy ha megjelenek valahol, akkor mindenki tudja a nevem, és azt hogy mit csinálok – magyarázta Aurélio.

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!