Egyperces

2014.05.15. 13:20

Macska támadt a kisfiúra támadó kutyára

Futótűzként terjed az interneten egy videó, amelyen saját macskája ment meg egy kaliforniai kisfiút egy rátámadó kutyától.

A YouTube videomegosztó portálon szerdán közzétett felvételen egy bakersfieldi kisfiú látható, amint egy kocsifelhajtón biciklizik, amikor egy kutya hirtelen megragadja a lábát és lerántja őt a kerékpárról. Ekkor egy sötét színű macska ráveti magát a kutyára és elkergeti az állatot a lehajtóról, majd egy nő érkezik a fiú segítségére.

A helyi sajtó szerint az esetet a biztonsági kamerák rögzítették és a videón a kutya okozta harapásnyomok is láthatóak. A felvételt a kisfiú édesapja, Roger Triantafilo töltötte fel a YouTube portálra és megnyugtatott mindenkit, hogy a fia jól van.


A bakersfieldi hatóságok szerint a kedd délutáni incidenst követően a kutyát - egy nyolc hónapos labrador-csau csau keveréket - gazdájának családja adta át a rendőrségnek. Az állatot karanténban tartják és el fogják altatni.

A rendőrség szóvivője, Joseph Grubbs őrmester szerint a kutya gazdája, aki ugyanazon a környéken lakik, mint a kisfiú, elmondta, hogy az állat nem szereti a gyerekeket, sem a bicikliket. A hatóságok nem árulták el a tulajdonos nevét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!