Egyperces

2014.05.23. 15:35

˝A boldogság receptjei˝ – új műsor indul a TV Paprikán

A recept pedig egyszerű: jól ismert vendégek érkeznek Bede Róberthez nap mint nap, egy kis csavarral. Senki nem jön üres kézzel, a családi emlékek közül elhozza mindenki a legkedvesebb recepteket.

„A boldogság receptjei" címmel készült a TV Paprika vadonatúj saját gyártású, 40 epizódból álló műsora. A recept pedig egyszerű: jól ismert vendégek érkeznek Bede Róberthez nap mint nap, ámde egy kis csavarral. Merthogy senki nem jön üres kézzel, a családi emlékek közül elhozza mindenki a legkedvesebb recepteket, hogy aztán az ételt együtt főzze meg Bede Róberttel. Közben fény derül arra, ki hogyan és mit főz otthon, milyen emlékeket őriznek a családi tűzhely melegéről, vagy éppen milyen családi-baráti eseményhez köthető a kedvenc ételük. A műsor június 2-án hétfőn, este 20:00 órakor indul, amikor Bede Róbert vendége Nádas György lesz.

Sváby András és Bede Róbert.

Sváby András és Bede Róbert.
„A boldogság receptjei"-vel az volt a célunk, hogy megmutassuk, konyhában együtt lenni, ahogyan főzni és enni is jó" – összegzi az új műsort Radóczy Katalin programigazgató. - Erről szól lényegében a TV Paprika csatorna majdnem tíz éve: megmutatni egy kicsit abból, ami boldogságot jelent mindannyiunknak: egy finom ételt, egy kedves családi emléket mellé, egy új konyhai fortélyt."

A boldogság receptjei június 2-án mutatkozik be a TV Paprikán, az esti főműsoridőben. Minden epizódban Bede Róbert mutat egy-egy klasszikus vagy éppen teljesen újszerű fogást, amely méltó kísérője lehet az érkező sztárvendég által készített fogásnak. Így áll össze epizódról epizódra az izgalmas menüsor. A jó hangulatú főzések közben a szereplők megosztják egymással az ételek elkészítésével, étkezéssel, ízekkel és illatokkal kapcsolatos emlékeiket, de emellett kiderülnek az otthoni praktikák, szokások, családi történetek és hóbortok. Kiderül, hogyan lehet szert tenni új receptekre a színházi öltözőben, hogyan készül saját családi füstölőben a legfinomabb pisztráng, mivel csavarta el felesége fejét a népszerű humorista, mitől kínai az igazi kínai mogyorós csirke, mit nassol a blogger vagy mi a gyengéje a szigorú gasztro-kritikusnak.

Nádas György és Bede Róbert.

Nádas György és Bede Róbert.

Arra is választ adnak Bede Róbert vendégei, számukra milyen boldogságot jelent egy-egy családi étel, hagyomány, azaz mi a boldogság receptje.

Bede Róbert vendégei, akik elhozzák a boldogság receptjeit: Pokorny Lia, Havas Dóra ( „Lila Füge" blog), Rákóczi Ferenc, Sváby András, aki néhány év elteltével a TV Paprika kedvéért tér vissza a képernyőre; Nádas György, Faragó András „Topy", Rázsi András, a TV Paprika egykori népszerű „Bandi a hegyről" műsorának főszereplője; valamint Harmath Csaba gasztronómiai szakértő.

TV Paprika premier: 2014. június 2. 20:00 óra
További epizódok: minden hétköznap, 20:00 órakor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!