Kisalföld logö

2019. 07. 20. szombat - Illés 18°C | 31°C Még több cikk.

Amikor ráharapott a nyelvére, bele is halt

Felesége arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy nem szabad halogatni a vizsgálatokat, ha az ember valami furcsa elváltozást talál a testén.
Paul Fleming számára végzetes felismeréssel járt a tavalyelőtti Halloween-parti - írja a borsonline.hu. A 36 éves kétgyerekes családapa egy falatnál ráharapott a nyelvére. A kis seb nehezen gyógyult, ráadásul még napokkal később is komoly fájdalmat okozott, ezért a Beverley-ben élő férfi orvoshoz fordult. A diagnózis megdöbbentő volt: rákos daganat alakult ki a nyelvén.

Fleming 15 hónapig harcolt az életéért, ám a Mirror tudomása szerint a héten elvesztette a csatát. Bár nyelvének javát eltávolították, átesett kemoterápián és sugárkezelésen is, ennek ellenére a halálos kór áttételt képzett más szervére, és így menthetetlenné vált az állapota.

A férfi február 8-án került kórházba, súlyos, előrehaladott betegsége miatt másnap életét vesztette. Felesége példája által arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy nem szabad halogatni a vizsgálatokat, ha az ember valami furcsa elváltozást talál a testén.
 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A depresszió teszi életképtelenné az embert

A depresszió teszi életképtelenné az embert
Egy évtized alatt 18,4 százalékkal nőtt a betegséggel küzdők száma a világon. Tovább olvasom