18
Csak felnőtteknek A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot! Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.
Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves

Újabb sztárok jelentkeztek be a Megyék Csatája versenyindító sztár-futamáról

Javában zajlik a jelentkezés az ország legnagyobb megyei e-sport versenyére, ahol a FIFA 21-ben és League of Legends-ben mérhetik össze a tudásukat a megyék lányai/fiai.

A verseny apropóján a főszervező Mediaworks egy versenyindító sztárfutamon hazánk sztárjait is bedobta a mély vízbe, hogy saját bőrükön tapasztalhassák meg, milyen érzés a komoly e-sportolók bőrébe bújni egy napra.

Az északi megyék képviseletében a Barátok köztből ismert Aradi Balázs, a Jóban Rosszbanos Szorcsik Viki, Az ide Süss sztárja Sass Dani, a Survivorból ismert Demeter Alexandra, és a Trash Talk műsorvezetője Törős Balázs is kontrollert ragadott,

hogy Berki Krisztián vezetésével összemérjék erejüket a Jakabos Zsuzsi vezette Déli megyékkel!

A sztárok, akik felfedték magukat:

Berki Krisztián

Jakabos Zsuzsanna

Sass Dani

Liszkai Márk

Szorcsik Vikitória

Szvoboda Bence

Aradi Balázs

Kovács Helga

Demeter Alexandra

Kenderesi Tamás

Tőrös Balázs

Kiss Imre

A sztárok a kulisszák mögött ezekben a pillanatokban kapnak ízelítőt az e-sport kőkemény világából egy show-meccs keretében, amit a szervezők ígérete szerint hamarosan bárki megnézhet majd. A kiképzésről a játékos körökben jól ismert luckeY és Pierce gondoskodik majd, a rendezvény szakmai partnere pedig a V4 Future Fest-et is jegyző Esport1.

A sztárfutam persze csak előfutára a hamarosan induló megyei versenynek, ahol bárki elindulhat, aki erőt érez magában, és megfelel a jelentkezési feltételeknek.

A sztárfutammal az a célunk, hogy felhívjuk a figyelmet a hazai e-sportra, és hogy kicsit közelebb hozzuk ezt a külföldön hatalmas népszerűségnek örvendő műfajt a magyar emberek szívéhez. Szeretnénk ha ebben a nehéz időszakban is lenne olyan sportesemény amit az egész család végigizgulhat, nekünk pedig az a célunk hogy a magyar szülők a saját gyermekükért szoríthassanak az otthon kényelméből – mondják a szervezők.

A verseny részleteit, és egyéb információkat keresd a megyekcsataja.hu oldalon vagy további cikkeink között.

Hozzászólások