MCS FIFA 21 Xbox-PS4 nyugati régió harmadik forduló

2020.11.20. 17:03

Íme az MCS FIFA 21 csoportmérkőzéseinek harmadik fordulója a nyugati régióban

Xboxon erősen számolgatni kell kik lehetnek a befutók, PS4-en azonban csak 3 játékos esélyes a továbbjutást érő helyekre.

kisalfold.hu

Boresz szintén az egyik végső esélyesként is számontartott játékos, de ő is botlott az első játéknapon, amit minden bizonnyal ki akar javítani és ezért rengeteget gyakorolt. Ebben a csoportban mindenkinek van már pontja, de eddig is sikerült egymást körbeverniük a játékosoknak, szóval ebből a káoszból nehéz megmondani, hogy kik jönnek majd ki győztesen.

GrislyJam a másik veretlen, ha sikerül neki ezt a menetelést tovább folytatnia, akkor el is dőlt, hogy bérelt helye lesz a rájátszásban. Leves, aki szintén erre pályázik, most négyszer is pályára lép, de pont a két legnagyobb riválisa ellen kapott lehetőséget, így minden erejére szüksége lesz. Darksmoke és bazsi egyelőre nulla ponttal rendelkezik, viszont valamelyikük kettős győzelme még meg is bolondíthatná ezt a kvintettet.

November 20-21-én az alábbi párosításokat rendezik meg a keleti régióban:

Xbox One – november 20. (péntek)

19:30 – Veszprémi Várvédők (zsoleszjr00) vs. Vas Megyei Struccok (Maresz)

21:00 – Győri Ezüst Páncélosok (RVNS Boresz) vs. Zalai Íjászok (vakond9127)

PS4 – november 21. (szombat)

10:00 – Győri Ezüst Páncélosok (Leves) vs. Fejér Megyei Királyok (Brandt_x)

11:00 – Győri Ezüst Páncélosok (Leves) vs. Zalai Íjászok (GrislyJam22)

11:30 – Veszprémi Várvédők (Darksmoke19989) vs. Vas Megyei Struccok (Bazsi)

A Megyék Csatája FIFA 21 közvetítéseit a Megyék Csatája Facebook oldalán követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!