Kisalföld logö

2019. 05. 19. vasárnap - Ivó, Milán Még több cikk.

Zár a Keleti! Mutatjuk a változásokat a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon

Karbantartás miatt május 13-tól 26-ig zárva tart a Keleti pályaudvar, emiatt számos vonat menetrendje, útvonala és végállomása módosul.
A Nyugati és a Déli pályaudvar, valamint a peremkerületi állomások maximális kapacitását felhasználva a vonatok érkezésére és indítására, a vasúttársaság számtalan csatlakozási és utasigényt kielégítő menetrendet alkotott, összehangolva azt a Kelenföld–Pusztaszabolcs és a Rákos–Hatvan vasútvonal felújításának idejére bevezetett közlekedési renddel.

A karbantartás részeként sor kerül a vágányok javítására és váltócserékre, valamint a teljes csarnok egységesen aszfaltozva lesz. A lezárással kapcsolatos információk a www.mav.hu/keleti oldalon elérhetők. Korábbi hírünket itt olvashatják el.

Vonatközlekedés a Keleti pályaudvar karbantartása idején Budapest–Győr-Hegyeshalom vonal:

- A Hegyeshalom-Budapest-Keleti és Budapest-Keleti–Győr viszonylatokban közlekedő gyorsvonatok (G10) Kőbánya-Kispestig közlekednek és onnan indulnak, illetve Ferencváros állomáson is megállnak. A soproni, illetve a szombathelyi InterCity vonatoknak a Keleti helyett átmenetileg a Déli pályaudvar lesz az indító- és a végállomása. Ez alól kivétel a Szentgotthárdról 8:12-kor érkező IC919 számú vonat, mely Kelenföldig közlekedik.
- Nemzetközi vonatok – a Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon az EuroCity, EuroNight és railjet vonatok a Déli pályaudvarról indulnak és oda is érkeznek. A Budapest-Keleti–Győr–Bécs szakaszon közlekedő Avala EuroCity és Lehár EuroCity; a Budapest-Keleti–München útvonalon közlekedő Kálmán Imre EuroNight vonatok végállomása Kelenföld lesz.
Pályakarbantartási munkák

Vinár és Celldömölk között május 18-tól június 8-ig pályakarbantartást végeznek, a Győr–Celldömölk vonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Vinár és Celldömölk között pedig pótlóbuszok szállítják az utasokat.

A GYSEV Sopron–Győr vonalán pályakarbantartási munkák miatt május 19-ig a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Sopron és Csorna között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Feke Pál Sopronban és még két szuper program a hétvégére

Feke Pál Sopronban és még két szuper program a hétvégére
Figyeljen madarakat a Nyirkai-Hanyban vagy motorozzon Győrújbaráton. Tovább olvasom