Kisalföld logö

2018. 12. 15. szombat - Valér -2°C | 1°C Még több cikk.

Taroltak a győri Hild és a Jedlik diákjai a Szakma Kiváló Tanulója versenyen - fotók

Taroltak a győri Hild és a Jedlik diákjai a Szakma Kiváló Tanulója versenyen - fotók
Elismerését fejezte ki a megyei kereskedelmi és iparkamara azoknak a diákoknak és tanáruknak, akik döntőbe jutottak az országos kamara által rendezett Szakma Kiváló Tanulója és Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen.
A két rendezvénynek a Szakma Sztár Fesztivál adott keretet, amit a kamara 9. alkalommal rendezett meg, s a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban 43 szakmában csaknem 300 tanuló versengett április 23. és 25. között.
A megyei döntősök elismeréseit Pintér-Péntek Imre a kamara elnöke és dr. Lakatos István, tagozati elnök adta át tegnap Győrben. A Szakma Kiváló Tanulója Verseny helyezettjei között köszöntötték a 3. helyezett Szabados Mártont a Soproni SZC Berg Gusztáv Szakközépiskolája tanulóját (tanára: Balogh Ottó), az 1. helyezett Eördögh Mátét győri Gábor Lászlóból (tanára: Takács Norbert), s a szintén első Tóth Tamást a győri Kossuthból (felkészítői: dr. Szombathelyi Péterné tanár és Horváth Mónika fodrász.
 
Fotók: Mészáros Mátyás

Az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen 3. helyezést ért el Szabadvári Szilveszter a győri Hildből (tanára: Vörösházi György), s szintén bronzos a jedlikes Derényi Attila (tanára: Nagy Endre). Második lett a Jedlik tanulója, Ézsely Szovát Szaniszló (tanára: Kottra Richárd), a hildes Piltman Gábor (tanára: Vörösházi György), a jedlikes Orova László Illés (tanára: Tihanyi György), a lukácsos Kiss Martin Adrián (felkésíztői: Horváth László tanár és Unfer János szakoktató). És első lett a rangos seregszemlén Kapocsi Máté a Jedlikből (tanára: Tihanyi György), a szintén jedlikes Cseresznyés Kristóf Bendegúz (tanára: Kottra Richárd), a jedlikes Szalay Szabolcs (tanára: Vörös Attila), a hildes Marosvölgyi Martin (tanára: Vörösházi György).

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tizenhat év fegyházat kapott egy idős móri férfi támadója

A férfi 2016-ban két fiatalkorú társával betört egy házaspár lakásába, s ott a 84 éves férjet olyan súlyosan bántalmazta, hogy az idős ember később belehalt sérüléseibe. Tovább olvasom