Kisalföld logö

2019. 07. 20. szombat - Illés 18°C | 31°C Még több cikk.

Szórólapozó pártok: zöld panda bepottyant - Önnek mit dobtak be?

Csodás politikai szórólapgyűjtemény csak a kisalfold.hu-n. Önnek melyik a kedvence: Kádár János vagy a zöld pandamaci?
Gyűjtés indul!!!

Az Ön postaládáját is teleszórták a politikai pártok aktivistái? Fotózza le és küldje be: őrizzük meg együtt a 2014-es országgyűlési választási kampány szórólapjait!

A szórólapokat ide várjuk: tudosito@kisalfold.hu

Az össze szólólap egy galériában
Szórólapokkal támadnak a pártok - Választások 2014
Április 4. Belehúztak a pártok, egy nap alatt hét darab szórólapot nyomtak be a postaládába


Április 2. - Újabb szórólapokat kapott olvasónk, mai termés:


Április 2.
- Olvasónk 3 szórólapot küldött a szerkesztőségbe. "A három szórólap egy napon került a postaládámba" - írta.
Március 28 - Belehúztak a pártok, a választások előtt egy héttel 5 újabb szóróanyag landolt a postaládákba


Március 27. Újabb olvasói szórólapok, ezúttal Kádár Jánossal


Március 25. - Olvasónk írta fotója mellé: "küldöm a mai "támadás" tárgyát. A "nyerő páros" a kép címe, nem vélemény, nem jóslat.


Március 25. - Újabb 4 szórólap érkezett olvasóinktól. Ismét a postaládába dobták Kránitz Lászlót, de bejelentkezett Gyopáros Alpár is. 

A Fidesz igazi arcáról egy MSZP-s füzetet kaptunk
De kaptunk eddig számunkra is ismeretlen szervezettől is szóróanyagot. Postaládákba landolt: A haza nem eladó mozgalom kiadványa.

A haza nem eladó mozgalom
A haza nem eladó mozgalom
Március 18. - Rábaközi olvasónk Kránitz László újságját küldte el.
Március 1. - Győrből kaptuk
Február 26. - Kis üzenet a postaládában annak, aki nem volt otthon.
Február 26. - Újabb három gyöngyszem - Postaládákba dobott az LMP, a Jobbik és a JESZ-MDF.

Február 14. - Olvasónk beszámolója: "Ma meglátogatott - természetesen jelképesen - Kalmár István képviselőjelölt. A kis marketinganyagon minden elérhetősége megtalálható, érveket azonban nem nagyon olvashatunk, hogy miért is támogassuk aláírásunkkal az ő jelöltségét, csak a kormányváltás van megemlítve! Szerény, de ízléses, véleményem szerint nem tolakodó szórólap."

Olvasónk fotója
Olvasónk fotójaFebruár 14. - Gyopáros Alpár szórólapja is landolt a postaládákbanFebruár 12. - Olvasónk írta: "Nagy István megérkezett a mosonmagyaróvári postaládákba."

Olvasónk fotója
Olvasónk fotója


Február 10. - Olvasónk írta: "Hétfőn délben találtam a postaládában Firtl Mátyás Sopron országgyűlési képviselőjének választási szórólapját, illetve a Képviselői Hírlevél nevű kiadványt! Az egyébként igényes kivitelezésű szórólapon még Orbán Viktor üzenetét is olvashatjuk, aki arra kér, hogy támogassuk a Fideszt és jelöltjeit! A hírlevélben többek közt olvashatunk egy-két "sztárról" is, mint pl. Ákosról, az Animal Canibbalsról, Keresztes Ildikóról, de közös képen láthatjuk a Volt fesztivál szervezőivel is. Egyszóval színezzük a politikát a szórakoztatóipar jelenségeivel, azon kívül, hogy a közelmúlt helyi eseményeit és eredményeit is megemlíti cikkek formájában a kiadvány. Szép és igényes, de vajon elég lesz-e..." - írta olvasónk a beküldött fotók mellé.

Olvasónk fotója
Olvasónk fotója


Olvasónk fotója
Olvasónk fotójaFebruár 7. - Egy jobbikos szórólapot küldött olvasónk Kapuvárról. Magyar Zoltán és Balczó Zoltán tart fórumot a városban.Február 6. - Olvasónk a Jobbik, Hazai Pálya című kiadványát küldte el, amelyet a postaládájában talált.

Megnéztük a 16 oldalas újság impresszumát, kiadóként a Jobbik Magyarországi mozgalom van megjelölve. A feljéc szerint a lap a negyedik évfolyam első számánál tart.Február 5. - Soproni olvasónk írta: "Hozzánk ilyen szórólapot is dobtak be: Elégedetlenek Pártja."

Ahogy a szórólapot elnézzük, a párt egyelőre az alkamas jelölteket keresi.

Elégedetlenek
ElégedetlenekFebruár 5. - "Szerda reggel ezt a kis füzetet találtam a postaládámban, gondoltam elküldöm önöknek egy kép és egy kollázs formájában. Ami az érdekessége, hogy nincs rajt párt logó vagy jelzés, hogy konkrétan ki a kiadója ennek a tájékoztatónak, habár nyilvánvaló, de mégis érdekes.

A hátsó lapon a felelős kiadó a CÖF-CÖKA Budapest és ami azért újra egy érdekesség számomra, hogy a megjelölés szerint; Fotó: MTI" - írta olvasónk a füzettel kapcsolatban.

A füzettel szerkesztőségünk is találkozott, és érdekesség, hogy az ellenzéki összefogást és a 7 fő bűnt állítja párhuzamba a kiadvány.

A 7 fő bűnről itt olvashat többet >>

Olvasónk összeállítása
Olvasónk összeállítása

Olvasónk fotója
Olvasónk fotójaFebruár 4. - "Kapuváron vasárnap került a postaládámba fekete-fehérben Kránitz László és Gőgös Zoltán felhívása. A húsüzem bezárása is téma lesz" - írta olvasónk. 

Van kiút? Gőgös Zoltán Kapuváron
Van kiút? Gőgös Zoltán Kapuváron
hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jönnek a motorosok - Mire figyeljünk az úton

Előzés, sebesség, index, biztonság - van mire figyelnie annak, aki motorra ül. Tovább olvasom