Kisalföld logö

2019. 02. 23. szombat - Alfréd -6°C | 1°C Még több cikk.

Mutatjuk, hogyan nyerhetnek 3 milliót a fiatal vállalkozók! - győri videó

Mutatjuk, hogyan nyerhetnek 3 milliót a fiatal vállalkozók! - győri videóPillanatfelvétel a győri előadásról.A cikkhez tartozó galéria megnyitása
(Új ablakban)
Piacképes ötlettel rendelkező fiatalok kaphatnak hárommillió forintot vállalkozásindításra.
A Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány szervezésében tartották a "Segítünk Indítani - Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a Nyugat-Dunántúli Régióban" nevű projekt információs napját Győrben. Európához hasonlóan Magyarországon szintén jelentős társadalmi gond az ifjúsági munkanélküliség. Ezt mérsékelni lehet, ha a fiatalok vállalkozóvá válását ösztönzik, támogató programokkal segítik.

 


A támogatások egyike a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program által kínált forrás. "Célunk a Nyugat-Dunántúlon új egyéni vagy kisvállalkozás indítását tervező, 18-30 év közötti fiatalok felkészítése saját üzletük indítására. A tervükhöz ismeret és készségfejlesztéssel nyújtanak segítséget a projekt szakértői tanfolyam, tanácsadás formájában. A képzési programokat eredményesen végző, jóváhagyott üzleti tervvel rendelkező fiatalok újonnan alapított vállalkozásai ezt követően hozzáférhetnek a maximum 3 millió forint vissza nem térítendő összeghez" - közölte Bányai Péter, a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány projektvezetője.

Azok a fiatalok, akik kedvet kaptak, minden szükséges információ elérnek az alábbi linken.
 
Fotók: Cseh Róbert

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pénzért szúrt a 26 éves férfi: életveszélyben a pénzváltó

Pénzért szúrt a 26 éves férfi: életveszélyben a pénzváltó
Székesfehérváron egy 26 éves férfi késsel támadt rá egy pénzváltással foglalkozó férfire, akinek… Tovább olvasom