Kisalföld logö

2019. 07. 23. kedd - Lenke 20°C | 31°C Még több cikk.

Lezuhant egy kisrepülő Sárvár és Rábapaty között - A pilóta kizuhant a gépből - fotó a helyszínről

Lezuhant egy kisrepülő Sárvár és Rábapaty között - A pilóta kizuhant a gépből - fotó a helyszínről
Lezuhant egy motoros kisrepülőgép pénteken kora délután Sárvár és Rábapaty között, a pilóta kizuhant a gépből és meghalt.
19.40 - Vizsgálják annak a halálos kimenetelű légi balesetnek a körülményeit, amelynek során péntek koradélután egy motoros kisrepülőgép lezuhant Sárvár és Rábapaty között - erősítette meg honlapján a rendőrség az MTI korábbi értesüléseit.

A baleset 12 óra 18 perckor történt, a gép, amelyet egy 65 éves sárvári férfi vezetett, a 84-es számú főút 66-os kilométerszelvényénél található mezőgazdasági területre zuhant, a pilóta a helyszínen meghalt - írták.
    
Egy villanyoszlop is megrongálódott, ezért Rábasömjén egész területén, valamint Rábapaty és Sárvár egyes részein az áramellátás szünetelt.
    
Az MTI korábbi értesülései szerint a kisrepülőgép balesetét az okozhatta, hogy a jármű túl alacsonyan repült, egy fordulónál pedig nekiütközött az elektromos vezetéknek, amelyet elszakított. 
    
Balogh Eszter, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott sajtóreferense az MTI-nek elmondta: 18 óra 20 perckor az áramszolgáltatás helyreállt.
    
Hozzáfűzte: amíg a helyreállítási munkálatok tartottak, Sárváron egy önkormányzati épületben rendeztek be melegedőt.

Korábban

Lezuhant egy motoros kisrepülőgép pénteken kora délután Sárvár és Rábapaty között, a pilóta kizuhant a gépből és meghalt.

A gép szárnyából szivárog az üzemanyag, a tűzoltók a helyszínen dolgoznak, a területet a rendőrség lezárta, a baleseti helyszínelés megkezdődött. Az MTI információja szerint a lezuhant gép elhunyt pilótája Vas megyei lakos, aki az eddigi adatok szerint egyedül utazott a gépen.

A kisalfold.hu úgy tudja, a repülő egy vezetéknek magasfeszültségű vezetéknek ütközött és kidöntött egy villanyoszlopot, a környéken nincs áram.

A vaol.hu úgy tudja, a motoros repülőgépet egy sárvári lakos vezette, aki a zuhanás következtében életét vesztette.
Fotó a helyszínről


A Vaol.hu fotóit ide kattintva nézheti meg >>

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fegyverrel a kaszinóba Medvén Szlovákiában

A vámosszabadi határátkelő közelében fekvő medvei kaszinóba fegyveres rablók mentek be péntek… Tovább olvasom