Kisalföld logö

2018. 12. 19. szerda - Viola -5°C | 3°C Még több cikk.

Két körözött férfit, és egy fiút is elfogtak a megyében hétfőn a rendőrök

Egy férfit Rajkán, a másikat egy győri kormányablaknál fogtál el. Sopronban pedig egy eltűntként körözött fiút.
A mosonmagyaróvári körzeti megbízottak 2018. február 12-én 10 óra 40 perckor Rajkán ellenőriztek egy szlovák állampolgárt. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a 37 éves férfit zaklatás és járművezetés ittas állapotban bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság körözi. Az intézkedés alá vontat előállították a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A győri járőrök 2018. február 12-én 7 óra 15 perckor egy győri kormányablak jelzése alapján intézkedtek egy 29 éves férfival szemben. Az igazoltatás során a rendőrök megállapították, hogy a Győri Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözését rendelte el. A járőrök a férfit elfogták és előállították a Győri Rendőrkapitányságra, majd bűnügyi őrizetbe vették.

A soproni egyenruhások 2018. február 12-én 21 óra 20 perckor Sopron belterületén ellenőriztek egy fiatalkorút, akit a Soproni Rendőrkapitányság eltűntként körözött. A fiatalt az intézkedést követően gyermekvédelmi intézetbe helyezték el.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vámosszabadi új polgármestere: másfél évet hiba lett volna várni

Vámosszabadi új polgármestere: másfél évet hiba lett volna várni
Ahogy tegnapi számunkban megírtuk, az időközi voksoláson új polgármestert választott Vámosszabadi. A… Tovább olvasom