Kisalföld logö

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Kedden sem leányálom az M1-esen autózni

Kedden sem leányálom az M1-esen autózni
Győrnél a Metro áruházat csak a Királyszék út felől lehet megközelíteni.
Az útinform közlése szerint az M1-es autópályán

- Herceghalom és Tatabánya között – mindkét oldalon – több szakaszon is burkolathibák miatt 100 km/h-s sebességkorlátozásra készüljenek!

- győri elkerülő szakaszán, a 123-as km-nél lévő 83-as főúti csomópontban mind a négy csomóponti ágat lezárták, mert szélesítik a főutat.

A Budapest felől érkező teherforgalmat a 115-ös km-nél lévő 81-es főúti csomópontnál terelik le. Személyautókkal pedig a 81-es főúti, vagy a 119-es km-nél lévő 82-es főúti csomópontban lehet lekanyarodni Győr felé, ott a stadion melletti Szauter Ferenc utcán érhető el a Pápára vezető 83-as főút.

Hegyeshalom felől Pápa irányába, - Győrön át - a 85-ös főút - 1-es főút - 821-es főút útvonalon kell közlekedni a 83-as főútig.

A közelben a 83-as főúton a bevásárlóközponti csomópontot is átépítik, a 70-es km-nél a fél útpályát lezárták.

- a 158-as km-nél lévő Lajta pihenőben tengelysúly mérőállomást építenek, és áthelyezik az útpálya fölötti portáltáblát. Jelenleg mindkét irányban két-két sáv használható, de napközben sávzárásra kell számítani! (Hegyeshalom felé a pihenőt, valamint a lassító- és a gyorsító sávot még zárva tartják. A két legközelebbi pihenőhely a 150-es km-nél lévő Hanság pihenő, vagy a 162-es km-nél lévő Moson pihenőhely.) (TSM projekt)

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Száz- százalékos támogatás önerővel

Nem egészíthetik ki saját forrásból az elnyert összeget azok a települések, amelyek a másfél év… Tovább olvasom