Kisalföld logö

2018. 12. 19. szerda - Viola -5°C | 3°C Még több cikk.

Ivócimborái foszthatták ki az idős férfit

Még csütörtökön délelőtt is látszott a zavartság azon az idős úron, akit állítása szerint megelőző éjjel leitattak és kifosztottak ismeretlenek. A férfi rosszul ébredt, de még rosszabbul lett, amikor észrevette, hogy házi trezorjából pénz és ékszerek tűntek el. Úgy sejti, valamit tehettek az italába…
A 70 éves férfi csütörtökön délelőtt személyesen tett feljelentést a dunaújvárosi nyomozóknál, mert meglopták. Elmondta, hogy előző este hét óra tájban felment hozzá a lakására egy ismerőse, akivel iszogatni kezdtek - írja a police.hu. Később másik két – számára ismeretlen - férfi társult hozzájuk. Szóba került, hogy esetleg hölgyek is csatlakoznak az urakhoz, de, hogy ez megtörtént-e, erre a sértett már nem emlékezett. A nyomozóknak elmondta, hogy szerinte valamit keverhettek az italába, mert nagyon rosszul, kábán ébredt. Ennek kiderítése érdekében mintavételre került sor. A sértett lakásából, elmondása szerint nem kevés pénz és ékszer tűnt el az éjszaka folyamán. Az értékek egy trezorban voltak. Azóta az idős úr ismerősét is kihallgatták a nyomozók, aki úgy nyilatkozott, hogy már este nyolc órakor elhagyta a lakást a két másik férfivel, mert vendéglátójuk fáradtságra hivatkozott. Még hallották is, hogy utánuk ráfordítja a zárban a lakáskulcsot. Fogalma sincs mi történhetett ez után. Másnap délelőtt, amikor telefonon hívta a sértettet, hogy hogy érzi magát, akkor értesült a történtekről.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói a körülmények miatt kifosztás miatt indítottak büntetőeljárást. A tényleges kár megállapítása, illetve a másik két esti vendég személyazonosságának megállapítása folyamatban van.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két év alatt csaknem 600 millió forintos fejlesztés a Veszprémi vadasparkban

Két év alatt 588 millió forint értékű beruházás valósult meg a veszprémi Kittenberger Kálmán… Tovább olvasom