Kisalföld logö

2019. 05. 25. szombat - Orbán Még több cikk.

Fűrésszel darabolta fel a gyilkos a Fertő tóban talált holttestet

A férfi részletesen vallott a rendőröknek gyilkolási módszereiről.
Elfogták és előzetes letartóztatásba is tették az osztrák hatóságok azt a férfit, akit megalapozottan gyanúsítanak a Fertő tóban talált nő megölésével - írja a Bors.

A végtagok és fej nélküli testet két hete találták meg a nádasban.

Most az osztrák államügyészség minden korábbi feltételezést elvetett: azonosították az áldozatot, aki vélhetően szlovák vagy cseh származású, de Bécsben dolgozó szexmunkás. Eljutottak a gyanúsítotthoz is, aki osztrák állampolgár.

Az osztrák Krone.at úgy tudja, a bécsi férfi drogdílerként keresett pénzt és az áldozat kuncsaftja volt. A nőt a Westbanhoffon, az ot­tani nyugati pályaudvaron szedte fel visszajáró vendégként többször is. Az sem kizárt, hogy szerelmes volt a lányba, aki azonban nem viszonozta érzelmeit.

A lap szerint a férfi nem tagadta tettét, mindent bevallott, és azt is elmondta, pontosan hogyan végzett a nővel. A gyilkosság napján a nádasba vonszolta áldozatát, előbb halára szúrta, majd egy fűrésszel feldarabolta.

A zsaruknak más sokkoló részletet is bevallott: így azt, hogy nem a lány volt az első áldozata, korábban egy férfival is végzett, akit fejszével darabolt fel.

Egyelőre nem tudni, mennyit kaphat a darabolós gyilkos, de az bizonyos, hogy közel életfogytiglani börtönre számíthat. A lány testének további darabjait még keresik, a helyi rendőrség bízik benne, hogy hamarosan megtalálják.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sokkal kevesebb pert dobnak vissza

Fellebbviteli főügyész - Szégyen, hogy a vörösiszap-károsultak még nem kaptak büntetőjogi elégtételt Tovább olvasom