Kisalföld logö

2019. 05. 21. kedd - Konstantin Még több cikk.

Figyelem! Komoly változásra kell készülnünk az M1-esen szerdától

A lehetséges alternatív útvonalakat sárga táblákkal jelzik előre a szakemberek.
Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, az 54-es és 60-as kilométerszelvények, azaz Tatabánya Újváros és Óváros lehajtó között lokális burkolatjavítást végeznek a szakemberek, emiatt 2019. április 24-én, szerdán az eddig lezárt Tatabánya Óváros csomópontot megnyitják, ugyanakkor április 25-én, csütörtökön a Tatabánya Centrum csomópont le- és felhajtó ágát lezárják a Hegyeshalom felé vezető oldalon. A lehetséges alternatív útvonalakat sárga táblákkal jelzik előre a szakemberek.
Vigyázzanak az útépítő szakemberekre!

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. nyomatékosan arra kéri a közlekedőket, hogy a kihelyezett forgalmi előjelzések és érvényben lévő sebességkorlátozásoknak megfelelően, fokozott óvatossággal közlekedjenek a dolgozói mellett a balesetek elkerülése érdekében!
Tekintettel arra, hogy a korlátozással járó munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a kivitelezők szakemberei a munkálatok idejére a közlekedők türelmét kérik!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Belehalt a verekedésbe egy 47 éves férfi egy veszprémi szórakozóhelyen, de a támadója tovább ment bulizni

Belehalt a verekedésbe egy 47 éves férfi egy veszprémi szórakozóhelyen, de a támadója tovább ment bulizni
A bíróság elrendelte a péntek esti veszprémi halálos dulakodás gyanúsítottjának letartóztatását, a… Tovább olvasom