Kisalföld logö

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -3°C | 4°C Még több cikk.

Elképesztő bunkóság: lezárt utcában hajtott a munkásnak az autós! - videó

A rendőrség keresi a videó főszereplőjét: a lezárt utcában dolgozó munkást a sofőr az autó elejével tolni kezdte.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya   eljárást folytat ismeretlen tettes ellen közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. július 30-án 11 óra 55 perckor ismeretlen személy közlekedett egy sötétkék színű, feltehetően Ford S-Max combi típusú személygépkocsival Esztergomban a Bottyán János útról a Főapát útra kanyarodva. A gépkocsi vezetője a kereszteződéshez érve nem vette figyelembe, hogy az útszakaszt útfelújítási munkálatok miatt lezárták és behajtott oda.

Az ott dolgozóknak félre kellett ugrani a jármű elől, azonban az egyik munkást a sofőr az autó elejével tolni kezdte. Az ismeretlen sofőr járművével beleakadt egy építkezési védőhálóba, amit Tát irányába elhajtva magával vonszolt. Az esetet a helyszín közelében lévő térfigyelő kamera rögzítette.

Videó: police.hu

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja azok jelentkezését, akik szemtanúi voltak a bűncselekménynek, illetve azzal kapcsolatban érdemi információval rendelkeznek. A rendőrség az ingyenesen hívható „Telenfontanú" zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 34/517-777-es telefonszámon, vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén várja a bejelentéseket.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A jó egyszerűen nagyszerű

Nagy Eszter zsűritagként dönt a Kisalföld legfinomabb kenyeréről. Tovább olvasom