Kisalföld logö

2019. 04. 24. szerda - György Még több cikk.

Árokban landolt, fának csúszott autók a megyében - fotók

Anyagi kárral járó balesetekhez vezettek a téli útviszonyok Győr-Moson-Sopron megye útjain.
 Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt szerdán 8 óra 15 perckor az 1401-es számú úton. Egy 36 éves győri nő közlekedett személygépkocsival Győr felől Ásványráró irányába, amikor a 13+804. kilométerszelvényéhez érve a hótól nedves útfelületen járművével megcsúszott és a füves vízelvezető árokba hajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt. A baleset körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vizsgálja.
Fotó: rendőrség
Fotó: rendőrség
Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt szerdán 8 óra 15 perckor a 8225-ös úton. Egy 42 éves ravazdi nő közlekedett személygépkocsival Ravazd felől Pannonhalma irányába. Haladása során az 1+087. kilométerszelvényében járművével a jeges útfelületen egy balra ívelő kanyarban megcsúszott és árokba hajtott, ahol egy fának ütközve állt meg. A baleset során személyi sérülés nem történt. A baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.
Fotó: rendőrség
Fotó: rendőrség
A további balesetek elkerülése érdekében a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ismételten felhívja a közlekedők figyelmét a téli útviszonyoknak megfelelő megfontolt és körültekintő vezetésre.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Januárban csúcsot dönt az internetes párkeresők látogatottsága

Itt az ideje társat találni. Tovább olvasom