Kisalföld logö

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

25 milliót lopott a tolvaj banda - videó

Csak 1 nap kellett a siófoki rendőröknek, hogy elkapják őket.
A Siófoki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2017. március 10-én indított eljárást lopás gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. Egy nappal később, 11-én már el is fogták a siófoki nyomozók a tolvaj bandát.

Szülei pusztaszemesi otthonának garázsából többször is nagy összegeket lopott a 22 éves  kaposvári férfi.

A fiatalember az év elején barátkozott össze későbbi tettestársaival. Nekik beszélt arról, hogy családja sok készpénzt tart otthon.

Ezek a „barátok" voltak azok, segítettek neki albérletet keresni, valamint biztatták a lopásra és a későbbiekben tettestársként is segítették a lopásban.


22 éves M. Ferenc társait a nyomozók rövid időn belül azonosították.
Az öt fős társaság 18-44 év közötti tagjait a rendőrök otthonaikban fogták el. Négyüket lopás bűntette miatt, egy férfit pedig bűnpártolásért vettek őrizetbe, közülük csak 1 valaki védekezhet szabadlábon.

A nyomozók kiderítették, hogy az ellopott, közel 25 millió forintból a gyanúsítottak lakásrészletet fizettek be, személygépjárművet vásároltak. Több alkalommal is a napi szükségleteikhez fontos eszközöket, ételt, italt is vásároltak, továbbá szobákat béreltek egy panzióban, valamint egy nővel anyagi ellenszolgáltatás ellenében szexuális kapcsolatot létesítettek.

A házkutatások során az ellopott készpénz egy részét megtalálták a nyomozók és több olyan tárgyat is lefoglaltak, amelyeket a gyanúsítottak a pénzből vásároltak.
25 milliót lopott a tolvaj banda

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Otthon melege - Felállványozott panelházakat látni mindenhol

Győrben kis túlzással most amerre néz az ember, panelfelújítást lát; ötmilliárd jut az Otthon… Tovább olvasom