Napelemmel is megy

2020.05.19. 18:10

Vadkamerát mutatott be az Evolveo – egyáltalán nem csak vadászoknak

A magyar piacra is elhozta három új vadkameráját, a Strongvision A-t, Stronvision 2GA-t és Strongvision4GA-t a cseh gyártó.

Forrás: Shutterstock

Ezek a kompakt kivitelű kamerák lehetővé teszik fényképek vagy hangos videófelvételek készítését olyan helyeken, ahol a hagyományos kamerarendszer nem használható.

Általuk könnyen

érzékelheti a felhasználó a mozgást otthona, hétvégi háza, kerti háza, cége, raktára vagy építkezése környékén, vagy vadállatok távoli megfigyelésekor.

A felvételeket SD kártyára lehet menteni, beállított intervallum szerint, vagy, ha a kamera mozgást észlel.

Mindhárom kamera megfelel az IP65 szabványnak, vízállóak és gyorsan beállítható menüt kaptak.

Telepítésük egyszerű, könnyen kitehetők a használati helyre, bármikor áthelyezhetők, hosszú akkumulátor üzemidővel rendelkeznek, s napelemes panellel is táplálhatók. Akár 20 megapixel felbontású képeket és 1080p/30fps videókat tudnak felvenni nappal és éjszaka.

Fénykép üzemmódban a kamera a mozgás érzékelésétől számított rekordidő alatt elkészíti a képet. Színes, 2,4 hüvelykes LCD-kijelzővel rendelkeznek, így a felvételek könnyen visszanézhetők és minden paraméter egyszerűen beállítható.

Time-lapse üzemmódot kínálnak, amely lehetővé teszi például egy építési projekt egyszerű felvételét. Elég beállítani az időintervallumot, és a kamera minden 30, 60 vagy 240 percben elkészít egy felvételt, amit a kártyára ment. Videót akár Full HD minőségben is fel lehet venni, az éjszakai felvételt 36, 940 nm hullámhosszon működő érzékeny infravörös világító dióda segíti, amely emberi és állati szem számára láthatatlan. A mozgásfelvétel széles 120°-os látószögben, 3x PIR érzékelő segítségével történik.

A három modell közül az Strongvision A rendelkezik minden alap funkcióval, a Strongvision 2GA már 2G GSM hálózati támogatással érkezik, és a kamera látómezejének zavara esetén MMS-t/e-mailt küld az elkészített fénykép kíséretében.

A legfejlettebb, a Strongvision 4GA modell az alapfunkciókon kívül 4G LTE támogatással rendelkezik. Az alkalmazása segítségével a legutóbb felvett képek megnézhetők és a beállítások módosíthatók, akár otthonról is.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!