Dizájn az első

2020.04.22. 15:02

Új stílusa lesz az LG okostelefonjainak

A dél-koreai gyártó szakít a modellek alfanumerikus elnevezésével is.

Forrás: GadgetMatch

Mivel napjaink okostelefonjai egyre jobban hasonlítanak egymásra és mind nehezebb pusztán a technikai jellemzőik alapján megkülönböztetni őket: az LG úgy döntött, hogy a kihívásra új termékfilozófiával válaszol.

Az új filozófiát megtestesítő első okostelefon a hamarosan érkező LG Velvet lesz, amely egyedi, esőcsepp formájú kamerájával és szimmetrikus, áramlást idéző formatervvel a különleges dizájnra és a tapintható eleganciára helyezi a hangsúlyt.

Az LG a készülékeit a jövőben

a különleges dizájn és a tapintással is érzékelhető elegancia alkalmazásával különbözteti meg

a versenytársaktól.

A Velvet lesz egyúttal az első olyan készülék, amely megtestesíti az LG mobileszközeinek új márkastratégiáját is.

A dél-koreai gyártó ugyanis szakít azzal a hagyománnyal, hogy betűkkel és számokkal jelöli a telefonok típusait és generációit, ehelyett áttér az olyan ismerős és kifejező nevek használatára, amelyek segítenek a fogyasztóknak a személyiségükhöz és a folyton változó trendekhez leginkább illeszkedő készülék kiválasztásában. Az új mobil neve arra a finom eleganciára és minőségi kialakításra utal, melyet az új készülék képviselni akar.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!