Parádés megoldás

2020.01.24. 15:05

Olyan irányra válthat a tévé, amilyet a mobilozó lát (videó)

Itt az elfordulós – akár mobilnézetű – Samsung tévé.

Forrás: Samsung

Készülékeinek legújabb generációját új kijelzőméretekkel, a 8K AI-alapú felskálázással, az innovatív kijelzőtájolási technológiával még korábban bemutatta a koreai óriásvállalat. Talán a legizgalmasabb, és a legtöbb vitát kiváltó darab a Samsung lifestyle televíziója, a világszerte elérhető „The Sero”. Ez az „elforgó” változat.

A koreai „Sero” szó magyarul annyit tesz, függőleges.

Talán ez a videó meg jobban szemlélteti, hogy mit is művel a készülék.

Az elnevezés tehát arra utal, hogy a tévé vertikális és horizontális tájolással is használható, akár egy okostelefon vagy tablet. A vállalat a tavalyi hazai bevezetés után idén a világpiacra is hozza a készüléket.

A „The Sero” kijelzője az okostelefonokhoz hasonlóan kétféle helyzetben képes megjeleníteni a tartalmakat, így alkalmazkodik a mobilos tartalomfogyasztás korához.

Mind a tradicionális horizontális, mind pedig a vertikális elrendezést igénylő tartalmakat kivételes minőségben jeleníti meg. A felhasználók a különféle közösségi média felületeken vagy a YouTube-on elérhető, illetve személyes videóikat ugyanolyan minőségben és formátumban élvezhetik a készüléken, mint a telefonjuk képernyőjén.

A modern formatervezésénél az Y és Z generáció igényeit vették figyelembe. A figyelemfelkeltő kialakítású készülék használaton kívül is számos hasznos funkciót biztosít. A televízió a csúcskategóriás készülékekben is megtalálható megoldásoknak köszönhetően a CTA legjobb innováció díját nyerte el.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!