Járvány

2020.04.28. 12:30

Ingyenes, virtuális filmfesztiválnak ad otthont a YouTube

A fesztiválvilág legnagyobb filmes seregszemléinek, köztük a cannes-i, a torontói, a velencei és a berlini filmfesztiválnak a közreműködésével valósul meg.

Forrás: Shutterstock

Májusban lesz a We Are One: A Global Film Festival elnevezésű ingyenes, virtuális rendezvény a YouTube videomegosztó portálon.

A május 29-én kezdődő tíznapos filmfesztivált a New York-i Tribeca Enterprises szervezi és az alábbi, " target="_blank" rel="noopener noreferrer">youtube.com/weareone oldalon lesz elérhető – írja a Variety.com filmes portál.

A világ 20 legjelentősebb filmfesztiválja, köztük a Tribeca, a Sundance és a Berlinale programjából szemezgető virtuális filmmustra keretében

a felhasználók reklámok nélkül élvezhetik a játékfilmeket, rövidfilmeket, dokumentumfilmeket

és a különböző kerekasztal-beszélgetéseket.

A szervezők a következő hetekben fogják közzétenni a részletes programot.

A június 7-ig tartó virtuális filmszemle jótékonysági kezdeményezés is egyben: a nézőknek lehetőségük lesz adományokkal segíteni az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és a különböző regionális szervezetek koronavírus-járvány elleni harcát.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!