Jó árakon

2021.02.01. 09:48

Háromnapos hó végi szervizakciót indított a Huawei

A vállalat szervizközpontja jelentős kedvezményekkel javítja a készülékeket.

Forrás: Huawei

Mostantól kedvezményes áron végzik a készülékek kijelzőjének, hátlapi fóliájának cseréjét, vagy a szükséges szoftverfrissítéseket. Emellett ingyenes szolgáltatásokkal, többek között kijelzővédőfólia-cserével és eszközfertőtlenítéssel várják a felhasználókat. Az akció a vállalat tervei szerint egész évben, minden hónap utolsó hétvégéjén lesz.

Okostelefon-javítás nagyszerű áron

Az okostelefon – bármennyire vigyázunk rá – használat során idővel óhatatlanul megsérül: karcolások lesznek a hátlapon, sérülések a sarkokban és megrepedhet a kijelző.

A Huawei Service az idei évtől minden hónap utolsó hétvégéjén háromnapos szervizakciót hirdet, amelynek keretében kedvezményes áron végzik a készülékek nem garanciális javítását. A lejárt garanciájú készülékek javítási költségének munkadíját is elengedi. Emellett ingyenesen cserélik a képernyővédő fóliát, valamint ingyenes tisztítást és fertőtlenítést is végeznek a vállalat szakemberei minden hónap utolsó csütörtökjén, péntekén és szombatján.

A Huawei szakemberei minden javított eszközt megtisztítanak és fertőtlenítenek:

az eljárás a különleges fertőtlenítő doboz használatával mindössze néhány percig tart.

A tavaly decemberben indított Összetartozunk – Huawei Ünnepi Kedvezmények Promócióját a budapesti üzletekben február végéig meghosszabbítják, így számos szolgáltatásra szintén beválthatók a kedvezmények. Például a Huawei a telefonok hátlapi fóliájának cseréjét, valamint a kijelzőcserét is kedvezményesen végzi – előbbit egyes modellek esetében akár 50 százalékkal olcsóbban. Az ajánlat időtartama alatt a kijelzőcserére akár 50 százalékos kedvezményt adnak. Ráadásul bizonyos készülékek esetében az alaplap cseréje is kedvezményes.

Borítóképünk illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!