80 képkocka/mp streaming

2021.04.18. 15:00

A Bravia XR tévék még jobb képminőséggel és tartalmakkal jönnek

A Bravia Core, a Bravia XR televíziók alaptartozékaként a legújabb filmek, kasszasikerek és klasszikusok széles választékát dobta be.

Forrás: Shutterstock

A Sony Pictures Entertainment közreműködésével létrehozott Bravia Core a szórakoztatás és a technológia találkozását szolgálja: a fejlesztésnek köszönhetően a Sony játékfilmeket és további tartalmakat kínál vadonatúj televíziósorozatának vásárlói számára.

Az új Bravia XR modellekkel, köztük a nemrég megjelent Master Series A90J 4K-s HDR OLED készülékkel, és a közelgő X90J 4K HDR Full Array LED televízióval, a felhasználók a legújabb SPE és a legnagyobb IMAX Enhanced gyűjtemény prémium és klasszikus játékfilmjei közül válogathatnak. A Bravia Core az iparágban elsőként alkalmazza a Pure Stream technológiát, amely szinte

veszteségmentes UHD BD-vel egyenértékű minőséget ér el 80 képkocka/másodperc sebességű streaming esetén is.

A televíziók tulajdonosai kreditjeikkel egy több, mint 300 filmből álló adatbázisból válogathatnak, melynek részét képezi többek közt a Venom, a Nyúl Péter, a Szellemírtók, a Szárnyas fejvadász 2049 és a Jumanji: Vár a dzsungel. Ezen felül használatával a felhasználók feliratkozhatnak egy kiváló filmválogatásra, melyet akármikor, korlátlan alkalommal megtekinthetnek, akár 4K HDR minőségben.

Az olyan IMAX és egyéb, tanúsítvánnyal rendelkező kamerával rögzített filmek, mint a Pókember: Idegenben, nagyobb képaránnyal bírnak, melyet kifejezetten az IMAX vásznak nagyságára terveztek. A nézők otthoni környezetben válogathatnak a kimagasló filmes élmények közül, melyek közt megtalálhatók díjnyertes alkotások (Kisasszonyok, Egy kivételes barát), akciómozik (Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk; Nyomd, Bébi, nyomd!), valamint családi filmek (Hotel Transylvania, Hupikék törpikék: Az elveszett falu) is.

A csomag részét képző Studio Access mód használatával

a nézők betekintést kaphatnak kulisszák mögötti felvételekbe, interjúkba és megannyi extra tartalomba.

A Bravia Core már elérhető valamennyi Bravia XR televízión. A sorozat a Cognitive Processor XR technológiáján alapszik, és a hagyományos mesterséges intelligencián túl egy vadonatúj feldolgozási módszert alkalmaz, mely az emberi látást és hallást hivatott reprodukálni.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!