Digitália

2022.11.13. 06:00

Két év garanciával adják a felújított okostelefonokat a fekete pénteken

Még olcsóbbak lesznek három napig és dupla garanciát kapnak a felújított mobilok a fekete pénteki kínálatban.

Forrás: Shutterstock

A Rejoy.hu, a felújított mobilkészülékek nemrég elindított piactere november 17. és 20. között tartja első magyarországi Black Fridayét, amelynek időtartama alatt a vállalat nemcsak kedvezőbb árakat, hanem a szokásosnál kétszer hosszabb, 24 hónapos garanciát is kínál a piactéren vásárolt felújított készülékekhez. A cég ezzel a szokatlan kampányajánlattal szeretne minél több magyar vásárlót meggyőzni arról, hogy

az olcsó felújított telefonok vásárlása tökéletes választás lehet.

A WEEE Forum e-hulladék iparági szövetség becslései szerint idén nagyjából 5,3 milliárd mobiltelefon kerül ki a használatból, és ezeknek csupán kis hányadát ártalmatlanítják megfelelően. Ennek oka, hogy a mobiltelefonok a szervezet szerint 4. helyen állnak a fogyasztók által leggyakrabban felhalmozott kis elektronikai termékek között, főként azért, mert tulajdonosaik jelentős része (46%) úgy gondolja, hogy a jövőben még használhatja őket, és csak egy kis részük (15%) tervezi eladni vagy elajándékozni őket.

Ezen szeretne változtatni a Rejoy.hu, a használt okostelefonok online adás-vételére specializálódott startup, a Flip Technologies (amelynek befektetői között van az eMAG Ventures is) által üzemeltetett magyarországi piactér.

A Rejoy.hu a kampány alatt értékesített telefonokra a normál időszaknál kétszer hosszabb garanciát vállal azon felül, hogy kedvezményes árakat kínál a legnépszerűbb okostelefonokra.

A több mint 130 ezer vásárláson alapuló értékesítési statisztika szerint 2022-ben a Rejoyon keresztül eladott okostelefonok 75 százaléka iPhone és Samsung okostelefon volt.

A Rejoy szakértői minden egyes mobiltelefont ellenőriznek, kitisztítanak és ha szükséges, javítanak. A készülékek mindegyikét új papírdobozban szállítják, vadonatúj adatkábellel együtt.

Az ingyenes szállítással a vásárlók a megrendelés visszaigazolásától számított 1-3 munkanapon belül megkapják a piactérről rendelt készülékeiket. A Rejoy Magyarországon külön online ügyfélszolgálattal is rendelkezik, amely hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között elérhető e-mailben, Facebookon és Instagramon keresztül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!