Samsung és a Prime Video

2022.09.06. 12:04

8K minőségben keltik életre a Gyűrűk Urát

A Samsung Neo QLED 8K TV-ken és kijelzőkön a sorozat mellett exkluzív 8K minőségű, premier előtti tartalmak érhetőek el.

Forrás: Youtube

A Samsung és a Prime Video együttműködésének keretében

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi sorozat mellett a Samsung csúcskategóriás kijelzői exkluzív 8K minőségű tartalmakkal teszik teljessé Középfölde történetét.

A várva várt sorozat szeptember 2-án debütált a Prime Videon, ám a Samsung már a premier előtti napokban exkluzív tartalmakat tett elérhetővé felhasználói számára, 

hogy a rajongók 8K minőségben hangolódjanak a fantasy varázslatos világára.

Továbbá, a nem mindennapi történet folytatását a Samsung egy különleges bemutatóval ünnepelte a Samsung 837-ben, a Samsung New-York-i élményközpontjában, ahol a sorozat első két epizódjának 25 perce kelt életre a háromemeletes LED-videófalon. Ehhez hasonlóan a világ számos pontján, köztük a New York-i Time Square, a londoni Piccadilly Circus és a milánói Piazza del Duomo Samsung LED-falain láthatók a sorozat látványos promóciós tartalmai.

A Samsung az első, amely ezt a sorozatot, valamint az exkluzív tartalmakat 8K felbontásban kínálja. A nézők a Samsung Neo QLED 8K TV-ken és a „The Wall” néven ismert 8K Micro LED kijelzőkön hihetetlen képminőséggel és részletességgel élhetik át az epikus utazást.

A 8K technológia fejlesztésében élen járó Samsung a Neo QLED 8K TV-k által lenyűgöző filmélményt nyújt. Legyen szó Khazad-Dűm varázslatos tájairól, Lindon, a tündék városának fenséges erdeiről vagy Númenor lélegzetelállító szigetkirályságáról, a Samsung Neural Quantum 8K-s processzorának köszönhetően elképesztő felbontásban élhetik át Középfölde történetének folytatását, miközben a Dolby Atmos és az Object Tracking Sound még magával ragadóbb élményt kínál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!