Munkára készült

2022.07.31. 06:00

Érkezik az új, strapabíró 5G Cat S53 okostelefon

A Bullitt Group bemutatta új 5G készülékét, a Cat S53 okostelefont.

A márka első 5G képes telefonja 6,5 hüvelykes HD+ képernyővel bír, amely edzett üvegből készült, és ellenáll a karcoknak, ütéseknek. A készüléket a tesztek során terepen is próbára tették, hogy megfeleljen például az építőipar vagy éppen a szállítmányozás által támasztott követelményeknek.

Akár 1,8 m-es magasságig bírja a leejtést, tesztelték acélra, betonra, sóderre, pocsolyába ejtve.

A telefont nagy fényerejű, dedikált, 120 lumenes zseblámpával szerelték, amely az oldalsó programozható billentyűvel kapcsolható be, megvilágítva a sötét munkaterületet. A készülék 5500 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, és támogatja a 18 W-os gyorstöltést és a vezeték nélküli töltést. Az akkumulátort magas és alacsony hőmérsékleten egyaránt átfogóan tesztelték. Kialakítása lehetővé teszi az akkumulátor normál tágulását és szellőzését, ugyanakkor biztosan a helyén marad, így leejtéskor sem sérül.

Kamerarendszere egy 48 MP-es Sony főkamerából és egy 2 MP-es makrokamerából áll, az előlapon pedig egy 16 MP-es kamera helyezkedik el. A texturált, TPU külső felületnek köszönhetően a készülék nem csúszik, így nedves vagy zsíros kézzel is megfogható. A Cat S53 emellett teljesen vízbe meríthető, és akár szappannal, fertőtlenítővel, valamint alkoholos tisztítószerrel is tisztítható.

Magyarországon augusztus elejétől lesz elérhető 219.990 Ft-os áron.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!