Rövid művészfilm mobillal

2022.06.16. 06:00

Itt megnézheti Recuenco filmjét, amit Honor okostelefonnal készített

A világhírű művész egy Magic4 Pro-val mutatja be a varázslat erejét.

Bemutatták az elismert fotós és filmrendező, Eugenio Recuenco által forgatott rövid művészfilmet, amelyet Honor Magic4 Pro-val készített. A Kaleidoszkóp című rövidfilm egyedülálló audiovizuális élmény, másrészt demonstrálja a mobil hihetetlen fotózási és videózási képességeit.

A film Nárcisz történetét és a mítosz kaleidoszkópos látásmódját, valamint a szépség új értelmezését mutatja be Recuenco szemszögéből. Recuenco végigvezet minket a készülék funkcióin, és bemutatja a mobil fotózást és videózást, mint a művészi kifejezés nélkülözhetetlen eszközét.

A Kaleidoszkópot teljes egészében a Honor Magic4 Pro-val forgatták:

Görögül a 'Kalo' jelentése 'szép', az 'idols' pedig 'formákat' jelent. A Kaleidoszkóppal Recuenco a telefon lencséjén keresztül a szépség különböző formáit mutatja meg a közönségnek. A film a művész szemszögéből Nárcisz mítoszának bemutatásával kezdődik, amelyet a női szépség ihletett. A film a szépség különböző formáinak tükröződését is megvizsgálja és varázslatosan egyesíti őket, hogy együtt alkossanak fényesebb jövőt, ahogyan a kaleidoszkóp is.

A Honor IMAX Enhanced tanúsítvánnyal rendelkező Magic 4 Pro prémium technológiája lehetővé teszi a művészeknek és alkotóknak, hogy új, szuggesztív és álomszerű világokat mutassanak be.

A Magic3 sorozat volt az első IMAX Enhanced tanúsítvánnyal rendelkező okostelefon a világon. A Magic4 Pro, a Honor legújabb zászlóshajója szintén rendelkezik az IMAX Enhanced tanúsítvánnyal, és ez a készülék az iparág első okostelefonja, amely támogatja a 10-bit 4K 60fps Log formátumú videókészítést, fantasztikus videóminőséget biztosítva ezzel az okostelefon által rögzített felvételekhez.

Recuenco ezt a funkciót a filmforgatás során használta ki. A videófelvételi teljesítményt kiegészíti az úttörő Magic-Log formátum és a hollywoodi coloristok által hangolt 3D LUT-ok, amelyek a felhasználók számára is lehetővé teszik, hogy filmes minőségű videókat rögzítsenek okostelefonjaikkal.

Borítóképünkön részlet a Kaleidoszkópból

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!