Hihetetlenül vékony váz

2022.04.09. 15:00

Már itthon is elérhetőek a legújabb XPS-ek

A Dell Technologies bejelentette, hogy az XPS 13 Plus után már az XPS 15 és XPS 17 is elérhető 12. generációs Intel Core H-sorozatú processzorokkal.

Az XPS 15 a teljesítmény és a hordozhatóság egyensúlyát kínálja és kiemelkedő vizuális és hangélményt nyújt. Az XPS 15 biztosítja a szükséges teljesítményt a felhasználónak, akár streamel, akár fényképeket szerkeszt vagy épp videót vág. 
Elérhető akár a legújabb 12. generációs Intel Core i9-es processzorral és DDR5 memóriával.


A nagyméretű, színpontos kijelző lehetővé teszi az alkotást útközben is, a magával ragadó hangzás pedig teljessé teszi az élményt. 

XPS 17 9000 Series Touch Notebook

Az XPS 17 a teljesítményigényes kreatív projekteket is könnyedén megvalósítja, az akár i9-es 12. generációs Intel Core processzorokkal, és a DDR5 memóriával. A teljesítményt a 17 colos kijelzővel párosítja, mindezt egy hihetetlenül vékony, fejlett hőkialakítású vázban. Az életnagyságnál nagyobb, színpontos kijelző tökéletes vászon az alkotáshoz, s élethű 3D hangzás fokozza az élményt.


Az XPS 17 NVIDIA GeForce RTX 3060 videokártyás konfigurációja a tervek szerint áprilisban érkezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!