PocketBook InkPad Lite

2021.08.04. 06:00

Nagyképernyős e-könyvolvasó – megfizethető áron

A PocketBook bejelentette vadonatúj, 9,7 colos E Ink Carta kijelzővel szerelt elektronikus könyvolvasóját.

Forrás: PocketBook

A nagyképernyős eszköz SMARTlight funkciója, frissített formatervezése és az oldalán található kezelőgombjai garantálják a felhasználónak a kényelmes olvasást, emellett a könyvjelző, a szövegkiemelő és a szótár funkciók a tanuláshoz is nagy segítséget nyújtanak.

9,7 colos képernyőjén könnyedén megnövelhető a betűméret a kényelmesebb olvasáshoz. Az E Ink Carta technológia

a nyomtatott könyvek oldalaihoz teszi hasonlóvá az e-olvasó képernyőjét, így jobban kíméli a szemet.

A hagyományos előlapi megvilágítástól eltérően a SMARTlight technológia nemcsak a képernyő fényerejének, hanem színhőmérsékletének a beállítását is lehetővé teszi. Így a felhasználók a lehető legkényelmesebben olvashatnak bármely fényviszonyok mellett, és választhatnak a hideg vagy meleg előlapi színárnyalatok közül a kedvük és igényeik függvényében.

Az automatikus mód a napszak szerint módosítja a beállításokat. Emellett az olvasók létrehozhatják saját, fényerő-beállításokat is tartalmazó sablonjaikat, amelyek segítségével gyorsan és bármikor az igényeikhez igazíthatják a képernyőt.

Vadonatúj külső, oldalsó vezérlőgombok és kompakt kialakítás

A PocketBook InkPad Lite új, visszafogott és pragmatikus külsőt kapott. A típus fő innovációja, hogy a vezérlőgombok átkerültek az eszköz alsó részéről a jobb oldali panelre, így az oldalsó gombokkal történő lapozás még ergonomikusabbá teszi az e-olvasót. A beépített giroszkóp érzékeli az eszköz tájolását, így az InkPad Lite egyformán kényelmes a jobb- és balkezes felhasználók számára is. Mérete mindössze 236,2 x 173 x 7,9 mm, amely az egyik legkompaktabb e-olvasóvá teszi az ilyen méretű kijelzővel rendelkező eszközök kategóriájában.

Rengeteg formátum támogatása konvertálás nélkül

A PocketBook InkPad Lite a választás szabadságát nyújtja:

az eszköz 19 könyv- és 4 grafikus formátumot támogat.

Ez azt jelenti, hogy az e-olvasó meg tudja nyitni a könyvek, dokumentumok és képek legnépszerűbb formátumait, így a felhasználónak nem kell időt vesztegetnie a konvertálásra.

Wifi és natív felhőszolgáltatások

A felhasználók szinkronizálni tudják könyveiket (és teljes könyvtáraikat) különböző eszközeik között, köszönhetően a PocketBook Cloudnak és PocketBook Reader alkalmazásnak. Emellett a Dropbox és a Send-to-Pocketbook szolgálatások a beépített wifi segítségével lehetővé teszik, hogy néhány kattintással könyveket továbbíthassanak az e-olvasójukra.

Kétmagos processzor és erőteljes akkumulátor

A PocketBook InkPad Lite eszközt kétmagos processzor hajtja, amely biztosítja a könyvek és alkalmazások gyors megnyitását, valamint a zökkenőmentes lapozást. A 2200 mAh-s akkumulátornak köszönhetően pedig

az e-olvasó akár egy hónapig is működik egyetlen töltéssel.

Az új könyvolvasó szeptember végétől lesz elérhető a magyar boltokban, várhatóan százezer forint alatti áron.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!