Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

2021.07.02. 15:12

A csúcsmobil elnyerte a legjobb okostelefon fődíját

A Samsung Galaxy S21 Ultra 5G készüléke nyerte a Legjobb Okostelefon kategória fődíját a 2021-es Mobil Világkongresszuson.

Forrás: Samsung

Az évente megrendezett Global Mobile Awards díjkiosztón az okostelefonok hardveres- és szoftveres megoldásait, valamint kapcsolódó szolgáltatásait vizsgálják, és

a leginnovatívabb készülékeket tüntetik ki a szakértők.

A június 30-i díjátadó ceremónián a Samsung Galaxy S21 Ultra 5G készüléket választották az elmúlt év Legjobb Okostelefonjának. A professzionális kamerarendszerrel és egyedülálló Intelligens kijelzővel rendelkező csúcsmobil különleges felhasználói élményt kínál a fotórajongóknak.

Az S szériában elsőként támogatja az S Pen használatát, így a különféle feladatok minden eddiginél hatékonyabban végezhetők a telefonon. Ezek az egyedi funkciók és a letisztult kialakítás emelik a legjobbak közé a Samsung Galaxy S21 Ultra 5G-t.

A kategória zsűrije szerint a Galaxy S21 Ultra 5G „a legjobb Androidos okostelefon, amelyet a Samsung készített, számos új funkcióval, lenyűgöző AMOLED kijelzővel és a piacon megtalálható egyik legjobb kamerával. Ez a készülék minden tekintetben kiemelkedőt nyújt, ezért találtuk érdemesnek a 2021-es Legjobb Okostelefon díjra.”

A Samsung Galaxy S20 FE készüléke is felkerült a kategória legjobbjai közé, amely a Galaxy S20 csúcskészülékek rajongóinak kedvelt funkcióit még több felhasználóhoz juttatta el. Az okostelefonban megtalálható az MI-vel működő kamerarendszer és a gyönyörű Infinity-O 120Hz kijelző is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!