Itt a béta

2021.03.17. 15:20

Kifinomult biztonsági megoldásokat kap a Samsung böngészője

A Samsung Internet 14.0 bétát a gyártó fogalmazása szerint a kihajtható okoseszközök korszakára tervezték.

Forrás: Shutterstock

A böngésző intelligens követésmegelőzés funkciójával megvédi a felhasználókat böngészés közben.

A rendszer felismeri, ha egy oldal követni próbálja a felhasználót és automatikusan megállítja, így az online tevékenység rejtve marad a kíváncsi tekintetek elől.

A Samsung Internet 14.0 bétában bemutatkozik az új Adatvédelem és biztonság opció, amellyel a felhasználók könnyedén ellenőrizhetik és módosíthatják biztonsági beállításaikat, valamint napi statisztikákat kaphatnak a blokkolt felugró ablakokról és más fenyegetésekről.

A kihajtható korszak webböngészője

A kihajtható Galaxy készülékek felhasználói az úgynevezett Hajlított módnak köszönhetően a kijelző felső részén nézhetnek videókat, míg a vezérlőgombok a kijelző alsó felén jelennek meg, így az eszköz kényelmesebben használható.

Az újdonsággal ez lehetőség még egyszerűbb lesz. A Hajlított mód automatikusan bekapcsol, amint egy videó teljes képernyős módban jelenik meg, így nem szükséges azt a Videóasszisztensen keresztül aktiválni.

Multitasking a böngészővel

Az Alkalmazáspár funkció segítségével lehetővé teszi egyszerre több Samsung Internetes böngésző elindítását, valamint ezek egyidejű osztott képernyős megtekintését is. Ennek köszönhetően a felhasználók

egy recept olvasása közben megnézhetik akár a hozzá tartozó oktatóvideót is,

s könnyedén összehasonlíthatják az árakat is egy úticél kiválasztásakor.

Kényelmes, hogy a Samsung Internet 14.0 béta a felhasználók kedvenc betűtípusának használatával, vagy egy könnyebben olvasható változat alkalmazásával teszi lehetővé az online böngészés élményének testreszabását. A Beállítások menüben a Labs felületen minden webhelyen megjelenő betűtípus egységesen hozzáigazítható a készüléken használthoz.

A Samsung Internet 14.0 várhatóan áprilisban jelenik meg, a béta tesztelési időszakot követően. A meglévő Samsung Internet felhasználók értesítést kapnak, amikor az új verzió elérhetővé válik. A Samsung Internet böngésző legújabb verziója a Google Play Áruházból vagy a Galaxy Store-ból is letölthető.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!