Amazon felhőben

2021.02.10. 11:58

Újabb banki alkalmazással bővül a Huawei AppGallery

Az Erste Bank George alkalmazása február 8 óta elérhető az alkalmazásáruházban.

Forrás: Shutterstock

George, az Erste Bank magyarországi lakossági ügyfelei számára készített új digitális platformja. felváltja a bank jelenlegi lakossági netbankját és mobilbank applikációját.

A megújult banki alkalmazással bővül a Huawei AppGallery, amelyben immár több mint 260 magyar alkalmazás található meg.

George sokkal több, mint egy korszerű banki applikáció, amely – egyedüliként a magyar piacon – az Amazon felhőjében fut, ezzel rendkívüli gyorsaságot és biztonságot garantálva.

Felhasználóbarát és kényelmes: moduláris rendszere révén mindenki saját magára szabhatja a szolgáltatási kínálatot. Univerzális banki szolgáltatásokat kínál, legyen szó több számla és kártya kezeléséről, befektetésről vagy valamilyen új termék, hitel, kártya, befektetés vagy biztosítás igényléséről. Az Erste ügyfelei ezen kívül akár a mobiljukról is nyithatnak értékpapírszámlát, kezelhetik befektetéseiket, vásárolhatnak állampapírokat, választhatnak befektetési alapok közül és persze egy grafikus felületen nézhetik meg azt, éppen mekkora hozamot termelt a portfóliójuk.

A rendszer indulása miatti fokozott érdeklődés átmeneti lassulást vagy belépési problémát okoz a George Appon, az Erste MobilBankon, a lakossági és vállalati NetBankon – közölte a bank a honlapján. Azt írták, hogy nagy erőkkel dolgoznak a javításon.

George valódi digitális pénzügyi asszisztens a zsebben, amelyben egyszerűen kereshetünk kiadásaink között. A költéseket eleve kategóriákba rendezi a kártyatársasági adatok alapján, így látható, ha egy kategóriában, például ruhavásárlással vagy baráti sörözésekkel túlszaladnánk a tervezett havi limiten. George az adatokat havi és éves bontásban elemzi, pontos képet mutat arról, mennyi pénz áll a rendelkezésünkre, pénzügyi mentorként segítve a személyes pénzügyi fejlődést, egyéni tanácsokat, ötleteket ad.

Sokaknál automatikusan frissül

Az Erste Bank több mint 300 ezer magyarországi mobilbank felhasználója automatikus frissítésként kapja meg George-ot a következő hetekben, míg a NetBank esetében az átállás fokozatos lesz, a webes felületet egy ideig a hagyományos megoldással párhuzamosan érik el az Erste meglévő ügyfelei.

Több mint 260 magyar app

Az Erste új mobiltelefonos alkalmazása, a George az elsők között érhető el a Huawei AppGallery-n sok egyéb banki alkalmazás mellett. A Huawei saját alkalmazásboltja nemcsak a pénzügyi appok terén fejlődik dinamikusan, folyamatosan jelennek meg rajta új applikációk. Jelenleg 260 magyar fejlesztésű app érhető el az áruházban.

A hazai Appgallery-userek aktivitása kiemelkedő, a felhasználók számát tekintve Európa Top 10 országa között volt Magyarország tavaly. Az AppGallery továbbra is a világ három legnépszerűbb alkalmazásáruházainak egyike, világszerte 530 millió havi aktív felhasználóval.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!