Teendőlistákkal

2020.11.08. 06:00

Megokosodott a Viber „Jegyzeteim” funkciója

Már emlékeztetőket is használhatunk benne: az új lehetőséggel jelentősen egyszerűbb lesz a tervezés.

Forrás: Shutterstock

Az egyszerű kommunikációt biztosító üzenetküldő alkalmazás elindította a „Jegyzeteim” funkción belül elérhető emlékeztetők beállítását. Ezzel az új megoldással az üzeneteket és az emlékeztetőket egyetlen, egyszerűen működő alkalmazásban láthatjuk majd, ezzel megkönnyítve a mindennapi használatot.

Az emlékeztetők és teendőlisták szinte elengedhetetlenné váltak az életünkben, hiszen így sokkal könnyebben tudjuk nyomon követni a napi kötelezettségeinket, legyenek azok születésnapok, vizsgák vagy akár konferenciahívások.

A Viber a „Jegyzeteimben” található új, emlékeztető funkcióval igyekszik segíteni a felhasználóknak, hiszen a kollégáknak, barátoknak írt személyes üzeneteik mellett mostantól ugyanazon a platformon követhetik majd napirendjüket is.

A funkció használatához nem kell mást tenni, mint hosszan koppintani a Jegyzeteim menüpontban bármelyik üzenetre, majd az „Emlékeztető beállítása” lehetőségre. Ezután lehet a dátumot és időpontot kiválasztani, valamint az ismétlést beállítani, az emlékeztető pedig a kért időpontban jelez majd. Az emlékeztetők a Jegyzeteim funkcióban elérhető egyéb kiegészítőkkel együtt jelennek meg, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy:

• jegyzeteket készítsenek a feladatokról, eseményekről vagy más jövőbeli terveikről,

• befejezettként jelöljenek meg egy, már elvégzett feladatot, illetve a kész jegyzetek elrejtését,

• más csevegési ablakokból üzeneteket továbbítsanak a Jegyzeteimbe.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!