Mobilitás és villámgyors töltés

2020.05.14. 09:32

Magyarországra ér a Honor Magic 15

Az ultravékony, kompakt notebook másfél kilós súlyának köszönhetően könnyen hordozható, mégis nagy teljesítményre képes.

Forrás: Shutterstock

Műfajában nagy, FullView kijelzőjével és erőteljes processzorával a mai igényekhez alkalmazkodik. Nagy teljesítményt igénylő játékok vagy több munkafolyamat egyidejű futtatására is alkalmas, s egyetlen érintéssel összekapcsolható a márka okostelefonjaival az eszközök közötti intelligens együttműködés jegyében.

A laptopokkal szemben alapvető elvárás a mobilitás és a megbízhatóság, hogy az eszközök bárhol és bármikor könnyedén használhatók legyenek. A Honor MagicBook hazánkba is érkező 15,6 hüvelykes változata 42 Wh-s akkumulátort kapott, mellé pedig 65 W-os gyorstöltő társul, melynek csupán fél óra kell ahhoz, hogy 53%-ra feltöltse az eszközt.

A gyorstöltő kis méretét és 160 grammos súlyát tekintve egy átlagos telefontöltőhöz hasonlít, USB-C csatlakozója telefon vagy más eszköz töltésére is alkalmas, a töltőkábel pedig adatátvitelre használható, így felhasználóinak kevesebb kiegészítőt kell maguknál tartaniuk.

Nagy kijelző vékony kávával

A FullView kijelző 15,6 hüvelyk átmérőjű, és csupán 5,3 mm keskeny kerettel rendelkezik három oldalon, a készüléktest 87 százalékát így a képernyő foglalja el. A HD felbontású kijelzőn fényvisszaverődést csökkentő réteg található, ami színekkel teli, valósághű képélményt nyújt még közvetlen napfényben is.

Kényelmes és biztonságos a 180 fokban kihajtható alumínium háznak, valamint a TÜV Rheinland által tanúsított kékfény-csökkentésnek köszönhetően.

Gyors és megbízható hardver

Az AMD Ryzen 5 3500U processzor, a 8 GB DDR4 kétcsatornás módú RAM és a Radeon Vega 8 grafikus kártya együttesen biztosítja a megbízható és akadozásmentes teljesítményt.

A notebook rendkívül gyors PCIe NVMe SSD meghajtóval rendelkezik, amely akár ötször nagyobb olvasási sebességet nyújt, mint egy szokásos SATA SSD meghajtó, ezzel is növelve a produktivitást.

Ujjlenyomat-felismerés és elrejthető kamera

A notebook pop-up webkamerával érkezik, ami észrevétlenül megbújik a billentyűzet kameragombja alatt. A billentyű megnyomására jön elő a kamera, és azonnal használatra kész. Ha már nincs rá szükség, ugyanilyen egyszerűen lecsukható.

A Honor legújabb notebookja az ujjlenyomat-érzékelővel gyorsan és kényelmesen bekapcsolható.

Két eszköz kezelhető egy képernyőn

A Honor továbbfejlesztette az intelligens eszközöket összekapcsoló Magic-Linket, melynek segítségével a MagicBook 15 és egy Honor okostelefon kapcsolódása csupán a két készülék összeérintésével megoldható. A Magic-Link 2.0 lehetővé teszi több képernyő együttműködését, megkönnyítve ezzel a márka telefonjain és laptopjain végzett munka összehangolását. Ezzel a megoldással a mobil képernyője megjeleníthető a laptopon, és a mobilon elérhető fájlok a notebook billentyűzetével, egerével szerkeszthetőek.

A gyors csatlakozás jegyében a MagicBook 15 készülékházán helyet kapott még egy 3,5 mm audió csatlakozó, valamint HDMI, USB 2.0 és USB 3.0 bemenet.

A Honor MagicBook a márka első laptopszériája, ami nemzetközi forgalomban is elérhető. A letisztult, minimalista stílusú alumínium ház a magas minőséget, a keret mentén végigfutó azúrkék fény pedig a MagicBook egyediségét hangsúlyozza. Magyarországra jövő héten, május 20-án érkezik.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!