Erős legyen, meg okos

2019.11.02. 08:00

Itt az eddigi legkarcsúbb strapa okostelefon

A Cat Phones bejelentette legvékonyabb strapatelefonját, a Cat S52-t.

Forrás: Shutterstock

Az új készülék elődjeihez hasonlóan strapabíró, megfelel a katonai szabványnak, azonban „műfajában” vékony készülékházának köszönhetően a mindennapok során is praktikusan használható.

Az S52 mindössze 9,69 milliméter vékony és 210 gramm. Tartós alumínium kerete és vékony, de nagy terhelhetőséggel bíró, gumival bevont hátlapja ellenáll a mindennapok kihívásainak, miközben vékony, klasszikus megjelenítést közvetít. Az előlapot teljes terjedelmében Corning Gorilla Glass 6 védi, és a kerethez képest enyhén süllyesztve helyezkedik el, ami további védelmet biztosít a kijelzőnek.

A készülék oldalain fém gombokat és vízálló csatlakozókat találunk.

A tesztek során 30 alkalommal ejtették le 1,5 m-es magasságból kemény felületre, beleértve a telefon minden oldalát és a sarkait is. Por- és szennyeződésálló, IP68 szabvány szerint bírja a vízbe merítést. Megfelel a MIL STD 810G katonai szabványnak, ehhez tesztelték többek között alacsony és magas nyomáson, napsugárzásban, esőben és párában, így biztosítva, hogy a felhasználóknak ne legyen része váratlan kellemetlenségekben.

A hátlapi kamera gyorsan és pontosan fókuszál a duál pixel technológiát alkalmazó Sony szenzornak köszönhetően, az f/1.8-as rekesznyílás és a nagy, 1,4µm-es pixelméret pedig jó teljesítményt nyúlt kevés fényben való fotózásnál is. A kamerát továbbfejlesztett, több fényképet feldolgozó szoftver támogatja, ami az átlagos strapabíró okostelefonos kameráknál jobb végeredményt biztosít.

A Cat S52 Magyarországon november közepétől lesz elérhető, 179 ezer forintos áron.

Borítóképünk illusztráció: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!