Megfizethető áron

2019.09.25. 07:03

Földre zuhanhat, akkor sem megy tönkre az új strapamobil

Annak jó a B26, akinek a készülék ellenállóképessége a legfontosabb, s nem az, hogy miként néz ki, vagy milyen technikai vívmányokat alkalmaz.

Forrás: Shutterstock

Természetesen a leghagyományosabb formával, nyomógombokkal és ütésálló készülékházzal hozta ki a Cat Phones az új strapabíró telefonját.

A B26 a márkától megszokott módon hosszú üzemidőt garantál. Az IP68 szabványnak megfelelő készülék teljes mértékben porálló, és 1,2 méteres mélységig vízálló. Emellett

kibírja az akár 1,8 méteres magasságból betonra való leejtést is.

Nem hozza zavarba a hősokk

Bírja az extrém hőkülönbségeket -25 és 55 fok között akár négy órán keresztül, ellenáll rázkódásnak, rezgésnek és nem árt neki a pára vagy a sós köd.

Akár építőipari vagy mezőgazdasági dolgozóról, villanyszerelőről vagy erdészről legyen szó, számukra fontos, hogy minden körülmények közt tudjanak telefonálni vagy üzenetet küldeni. Túrázóknak, terepezőknek is megfelelhet.

Ráadásul pénztárcabarát

Akkor jó választás a B26, ha elsődleges elvárás, hogy a készülék bírja az extrém körülményeket, a felhasználó egyszerűen használható telefont akar és a javítással járó magas költségeket sem szeretné fizetni.

A telefon, amit nem kell félteni, októbertől lesz elérhető Magyarországon 19 ezer 900 forintért.

Borítóképünk illusztráció: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!