Kisalföld logö

2019. 06. 16. vasárnap - Jusztin 20°C | 32°C Még több cikk.

A(z) „quaestor” címke találatai(197 találat)

07.10. 14:09 #quaestor

A felszámoló hatékonyabbá teszi a Quaestor befektetési jegyekkel rendelkezők vagyonkiadását

A Quaestor felszámolója hatékonyabbá teszi a befektetési jegyekkel rendelkező ügyfeleknek a vagyonkiadását: az NHB Növekedési Hitel Bank Zrt.-vel együttműködési megállapodást kötött, hogy azok az ügyfelek, akik még nem rendelkeztek a vagyonkiadás során, intézkedhessenek kiadható pénzeszközeik átutalásáról, és pénzügyi eszközeik transzferálásáról - közölte a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. a honlapján hétfőn.

04.04. 20:25 #quaestor
Quaestor-botrány - Tarsoly Csabát kiengedték a börtönből

Quaestor-botrány - Tarsoly Csabát kiengedték a börtönből

Kedden délután négy órakor kiengedték a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetből a Quaestor-botránnyal elhíresült Tarsoly Csabát, aki két éve előzetes letartóztatását töltötte a börtönben. Védőügyvédje, dr. Papp Gábor a Kisalföldnek megerősítette a hírt, s azt is, hogy a határozat nem jogerős, mert az ügyészség fellebbezett. Tarsoly azért tegnap este már otthon alhatott.

02.14. 18:32 #quaestor

A Questor-ügyben nem lehet megfellebbezni szakértők kizárását

A Quaestor-ügyben a szakértői vélemény kizárásáról hozott bírósági végzés ellen a Fővárosi Főügyészség nem tud jogorvoslattal élni, csak egy majdani ügydöntő határozat elleni fellebbezésben tudja az érveit kifejteni - közölte a főügyészség kedden az MTI-vel. A főügyészség felhívta a figyelmet arra, hogy a Fővárosi Törvényszék figyelmen kívül hagyta a Fővárosi Ítélőtábla határozatát a szakértői vélemény felhasználhatóságáról, és ez a későbbiekben az elsőfokú ítélet hatályon kívüli helyezését is eredményezheti.