Kisalföld logö

2019. 07. 19. péntek - Emília 17°C | 27°C Még több cikk.

A(z) „építkezés” címke találatai(271 találat)

04.05. 10:39 #építkezés
A Mosonmagyaróvári Piarista Iskolaközpont építészeti terveit a világ legjobbjai közé választották -  fotók

A Mosonmagyaróvári Piarista Iskolaközpont építészeti terveit a világ legjobbjai közé választották - fotók

Hatodik alkalommal rendezték meg idén márciusban az S.ARCH (Fenntartható Építészet) nemzetközi konferenciát, és adták át az S.ARCH díjakat, amelyekkel évente az új épületekre és építészeti tervekre fókuszálnak. A győri CAN Architects építésziroda tervei alapján megvalósuló Mosonmagyaróvári Piarista Iskolaközpont különdíjas lett, így bekerült a világ legjelentősebb építészi alkotásai közé.

01.29. 06:14 #építkezés
Mutatunk egy lakópark melletti utcát Győrben, ahol

Mutatunk egy lakópark melletti utcát Győrben, ahol "elfeledkeztek" a járdáról és a vízelvezetésről - fotók

Amióta gombamód szaporodnak az új építésű társasházak a városban, a kész épületek és a lakásokat övező környezet esetében a mennyiség nem feltétlenül jár együtt a minőséggel. Nem először és vélhetően nem utoljára foglalkozunk olyan szituációval, amikor a lakók kemény milliókat fizettek otthonukért, mégsem őszinte a mosolyuk.

03.03. 07:05 #építkezés
A bíróságon zárul a darnózseli házépítés

A bíróságon zárul a darnózseli házépítés

A cikkünk főszerepét játszó darnózseli ház ügye jól mutatja, milyen könnyen vitatott helyzetek alakulnak ki a hazai építőiparban. Aki az utóbbi években építkezett vagy átalakíttatta otthonát, tisztában van vele, mennyire nehéz korrekt, munkájukra adó iparosokat találni. Deák Katalin olyan mosonmagyaróvári építési vállalkozóval áll perben, akivel korábban dolgoztatott és akkor meg volt elégedve a munkájával.