titkok a múltból

2021.02.05. 11:35

Sosem látott, nagyon intim fotók kerültek elő Pécsi Ildikó padlásáról

Pécsi Ildikó igazi szexszimbólumnak számított a hatvanas évek elején, nem is meglepő, hogy bevállalt néhány ízlésesen erotikus fotózást.

Budapest, 2020. december 5. Elhunyt életének 81. évében Pécsi Ildikó Kossuth-díjas színmûvész - közölte közösségi oldalán a gödöllõi önkormányzat 2020. december 5-én. A bejegyzés szerint a Jászai Mari-díjas színmûvészt, érdemes és kiváló mûvészt december 5-én gödöllõi otthonában érte a halál. A felvétel Budapesten 2016. október 19-én készült a Hogy volt?! címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A mûsorban Krencsey Marianne színmûvész pályafutását idézték meg.

Forrás: MTVA Fotóarchívum/Zih Zsolt

Fotó: MTVA Fotóarchívum/Zih Zsolt

Sok férfi már akkor elalélt, amikor meglátta a gyönyörű színésznőt az Aranyember, a Hattyúdal vagy a Tilos a szerelem című filmekben, a kor divatjához képest lengébb ruhákban.

Mi lett volna, ha látják azokat a képeket, amik nemrég előkerültek a művésznő padlásáról!

„Ildikó sokat mesélt nekem arról, hogy a hatvanas évek elején szexszimbólumnak számított és vállalt művészi módon elkészített pikáns félakt és fehérneműs fotózást. Nem volt prűd ahhoz, hogy bugyiban és melltartóban álljon kamera elé”

– mondta a Blikknek L. Péterfi Csaba, a színésznő fogadott fia, akit a Ripost idéz.

„A gödöllői ház padlásán a jelmezek és díszletek között több ezer, dobozokba szortírozott és albumba ragasztott régi kép között lapultak az eddig nem látott pikáns fotók, amiket Ildikó eltett emlékbe.

A hatvanas években készültek, abban az időben kevés színésznő vállalt ilyen fotózást” – mondta L. Péterfi, aki szerint Pécsi sokáig nem tudta, milyen erős szexuális kisugárzása van, s hogy a férfiak megőrülnek érte.

„Egy fotó mellett feljegyzésre bukkantunk: „akkoriban még szép voltam” – írta. Idősebb korában jött rá, mennyire szexi volt, amivel élhetett volna, de nem így akart érvényesülni”

– mondta Ildikó bizalmasa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!