nagyon gyanús

2021.07.07. 06:04

Sokkot kapott egy férfi, miután állítólag UFO-t látott a devoni tengerpart felett

A fényes azonosíthatatlan tárgy tíz másodpercig lebegett a devoni tengerpart felett.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

A 36 éves Matthew Evansnak négy fotót sikerült készítenie az azonosítatlan objektumról, mire az elrepült. Elmondása szerint tíz másodpercig lebegett egyhelyben, majd gyorsan elsuhant – írja a Dailystar.

 

A férfi a konyhája ablakán figyelt fel a furcsa repülőtárgyra, majd a telefonjával sikerült néhány képet készítenie, amelyeken háromszög alakban négy élénk fényű képződmény lebeg az éjszakai égbolton.

Egyáltalán nem úgy mozgott, mint egy repülőgép. Sokkal lassabban haladt, és fel-le mozgott, mielőtt jó 10 másodpercet lebegett volna. Gyorsan le is fényképeztem. Azután egy szempillantás alatt elsuhant.

- állítja Matthew.

A fénye nagyon erős volt. Nem tudtam, mi lehet ez, ezért úgy döntöttem, hogy lefotózom. Feltételezéseim szerint egy UFO volt

- hangoztatja.

A megfigyelése ugyanazon a héten történt, amikor az Egyesült Államok Nemzeti Hírszerzési Igazgatójarégóta várt előzetes jelentést tett közzé az UFO-król, amelyeket ma már ismeretlen légi jelenségeknek (UAP) neveznek.

A június 25-én közzétett jelentés megerősíti, hogy egyes UAP-ok fizikai tárgyak lehetnek, amely áttörést jelentene az űrkutatásban.

 

Címkék#ufók

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!