mindenki nagyon megijedt

2021.02.12. 19:05

Mi történt? 45 kilóra fogyott, végrendeletet írt a koronavírus után a magyar színésznő

Bár már három hónapja átesett a koronavírus-fertőzésen, egyre jobban féltik az orvosai és a barátai Gór Nagy Máriát. A színésznő 45 kilogrammra fogyott, nincs ereje és étvágya, nem tud teljesen felépülni.

Forrás: TV2

„Sajnos, nem javul az állapotom... Immunerősítő és étvágyjavító gyógyszert kapok, de alig van jártányi erőm, az orvos mondta, hogy sokaknál előfordul ilyen hosszan tartó utóhatás” – írta a Blikk nyomán az Origo.

A koronavírus ráébresztette a múlandóságra, ezért úgy döntött a férjével, hogy papírra vetik a végakaratukat.

„A koronavírustól három napig szörnyű állapotban voltam, iszonyúan köhögtem, magas lázam volt, az ágyból sem tudtam kikelni. Akkor gondoltam bele, hogy én is belehalhatok ebbe, mint sok idős ismerősöm, kollégám. Korábban nem végrendelkeztem, de eldöntöttem: itt az ideje.

Rádöbbentem, hogy egyik pillanatról a másikra kerülhetek olyan helyzetbe, hogy már nem lesz rá lehetőségem. Mindent elkövetek, hogy helyrejöjjek, de nem árt, ha elrendezek magam körül mindent, amit csak lehet.”

– tette hozzá.

A színésznő férjét is megfertőzte, a férfi több mint egy hónapig nyomta az ágyat, most mégis jobb állapotban van nejénél.

„Hat hétig kínlódott, de már teljesen jól van, neki nem maradt vissza semmilyen tünet, én meg egyszerűen nem jövök helyre...

Nem tudok enni, szédelgek és fulladok. Negyvenöt kilóra fogytam, így aztán lötyögnek rajtam a ruháim. Nincs étvágyam, de nyilvánvalóan azért, mert még most, három hónap elteltével sem érzem egyáltalán az ízeket” – árulta el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!