nagyon durva

2021.02.25. 14:00

Drew Barrymore-t gumiszobába zárták, megkötözték 13 évesen

Másfél évet töltött a pszichiátrián tinédzserként, de nem trauma lett belőle, sőt ma már hálás érte.

Actor Drew Barrymore attends the premiere of Netflix's "Santa Clarita Diet" Season 3, at Hollywood Post 43 in Hollywood on March 28, 2019. (Photo by Robyn Beck / AFP)

Forrás: AFP / Robyn Beck

Fotó: AFP

Drew Barrymore a The Howard Stern Show vendége volt, itt mesélt arról is, hogy 13 évesen az anyja elküldte egy pszichiátriai intézetbe, ahol aztán 18 hónapot töltött – írja az Origo.

A Van Nuys kemény hely volt, „ha rosszul viselkedtél, könnyen bedobhattak a gumiszobába, vagy leszoríthattak egy hordágyra, hogy odaszíjazzanak”

– mesélte a színésznő.

Barrymore később ki is zárta az életéből az anyját, aki bezáratta, de mára megbocsátott neki, felnőtt fejjel belátta, hogy akkoriban nem nagyon volt más választása. Összességében

a pszichiátrián töltött másfél évre ma már úgy tekint, mint a legjobb dologra, ami történhetett vele, sikerült a hatására lenyugodnia, normális életet élnie.

Barrymore gyereksztárként tévedt rossz útra: kilencévesen ivott először alkoholt, tízévesen már a marihuánára, két évvel később pedig a kokainra is rákapott. Iskola helyett éjszakai klubokba járt, volt, hogy ellopta az anyja kocsiját, a saját elmondása szerint teljesen irányíthatatlan volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!