elrepült az idő

2021.01.17. 05:55

Dögös modellé cseperedett Paul Walker kislánya

22 éves Paul Walker kislánya, Meadow, aki nem elhunyt édesapja nyomdokaiban jár, hanem a modellkarrierre tör.

ATTENTION EDITOR PHOTO ARCHIVE 3/21/2013 - ACTOR PAUL WALKER DIES IN THE UNITED STATES - The actor Paul Walker, star of 'Velezoes and Furious' movies died on Saturday (30) at age 40 in a car accident in South California, in the United States. 03/21/2013 File Photo of Paul Walker desfileando by designer Colcci during the Sao Paulo Fashion Week. (PHOTO: WILLIAM VOLCOV / BRAZIL PHOTO PRESS).

Forrás: AFP / Brazil Photo Press

Fotó: William Volcov

A tragikusan fiatalon elhunyt Paul Walker több mint hét éve távozott. A színész halála évfordulóján és születésnapján is szinte minden évben előkerül az a felvétel, ami róla és kislányáról készült. Ennek köszönhetően Meadow Walker mindenki emlékezetében mosolygós, szőke kislányként él – pedig azóta felnőtt, sőt, a modellszakmában talált magára – írja a Page Six nyomán a Borsonline.hu.

Meadow 2017-ben szerződött le egy modellügynökséggel.

Az első komolyabb munkájára azonban egészen 2021-ig kellett várnia.

Most azonban a Proenza Schouler divatház arca lett.

Paul Walker lánya még csak most kapta meg első igazán jelentős munkáját, eddig sem volt ismeretlen Meadow – akinek egyébként Rain, azaz eső a középső neve. Insta-oldalát jelenleg 2,5 millióan követik, amit persze nagyban köszönhet édesapjának, a Halálos iramban-filmek néhai sztárjának.

Borítókép: AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!